Powered By Blogger

candela

href="http://alliekatzgraphics.com/candle1.php">


Candle - Comments and Graphics Glitter

miercuri, 24 noiembrie 2010

doctorul Rike Hamer ne sfatuieste

 
 
 

hamer NOUA MEDICINA. Legatura CREIER BOALA

Doctorul german Ryke HAMER(foto) a tratat cu succes peste 31.000 de pacienţi doar stând de vorbă cu ei.
Nu facea nimic magic, dectâ că le explică logic şi raţional despre strânsa legătură dintre starea mentală şi boală. Adică fiecare om s-a îmbolnăvit din cauza unui program mental distructiv, născut în urma unui ŞOC emoţional.
El a numit acest şoc după numele fiului  său : Dyrk Hamer Syndome sau DHS (sindromul Dirk Hamer).

Povestea doctorului Ryke Hamer

Dr. Hamer  era în anii '70 Cercetător şi Şef al Clinicii de Oncologie din Munchen unde trata cancerul folosind, la fel ca ceilalţi doctori, tratamentele clasice de tratarea cancerului, care se dovedeau a fi mai mult sau mai puţin eficiente.
Însă cursul vieţii  doctorului Hamer avea să se schimbe radical, în luna decembrie a anului 1978, când a primit teribila veste că fiul său DIRK, de doar 19 ani, a fost împuşcat mortal. Mai mult decât atât, la câteva luni de la eveniment a murit soţia lui.
Aceste şocuri l-au rănit la nivel un profund, însă ,ca şi cum n-ar fi fost destul, peste câteva luni s-a îmbolnăvit de CANCER la TESTICULE.
Ajunsese un doctor care trata pancienţii de cancer, iar în paralel trebuia să se trateze pe el însuşi de cancer.  Era speriat de rata mare de insucces a tratamentelor clasice, pe care ar fi trebuit să le urmeze şi el, însă nu mai avea încredere în ele . Deşi pare descurajator, acest context urma să-l ajute pe Dr. Hamer să revoluţioneze lumea medicală.

Ce-a descoperit de fapt ?

Povestind zilnic cu pacienţii pe care îi trata de cancer, a constatat că fiecare dintre ei a suferit un şoc emoţional puternic cu mai puţin de un an sau maximum 2 în urmă.
A realizat că acelaşi tip de şoc puternic, care-l descriau mulţi pacienţi, l-a avut şi soţia lui în momentul în care a murit copilul, şi acelaşi şoc l-a avut şi dr. Hamer însuşi când a rămas fără familie.
In urma acestor constatări a intuit o posibila legătură între şocurile emoţionale şi cancer.. Pentru a verfica această ipoteză, i-a rugat pe pacienţi să-şi facă o tomografie (film la creier), pe care dr. Hamer le-a studiat în amănunt în încercarea de a găsi ceva revelator. Şi a găsit!
In urma studiului a sesizat o LEGĂTURA între diferitele zone creiereului şi anumite organe.
Mai exact,a sesizat apariţia unor vibraţii mai anormale, vizibile sub formă de cercuri concentrice pe tomografie, în diferite zone ale creierului. Mai interesant era că, oamenii cu acelaşi tip de cancer, aveau vibraţii mai intense în EXACT aceleaşi zone ale creierului.
Cu alte cuvinte, fiecare tip de cancer avea o zonă corespondentă în creier, care nu mai funcţiona corect.
Cu această descoperire a pus bazele a ceea ce se numeşte NOUA MEDICINĂ (pentru care va fi desconsiderat de ceilalţi doctori, după care i se va retrage dreptul de a mai profesa, pentru că strica afacerile marilor companii farmaceutice)
Dr. Hamer şi-a dedicat următorii ani exclusiv studiului în acest sens, reuşind să se facă conoscut în întreaga lume conceptul de NOUA MEDICINĂ, prin care vindecase după primii ani în jur de 6000 de pacienţi cu o rată de succes de 97%.
Noua medicină porneşte de la 'Regula de Fier a Cancerului'.

Regula de Fier a Cancerului:

a. Fiecare cancer sau altă afecţiune gravă, are drept cauză un CONFLICT care generează UN ŞOC EMOŢIONAL: numit DHS (Sindromul Dirk Hamer) care îmbolnaveşte omul mai întâi la nivel mental, când apar dereglări în creier, iar în final boala se rasfrânge asupra unui organ.
b. Tipul conflictului care a generat ŞOCUL EMOŢIONAL (DHS) determină ZONA în care apar vibraţii anormale în creier .  Zona de pe creier în care apar aceste inele concentrice, determină organul în care va apărea boala.
c. Cu cât durează mai mult conflictul, cu atât se ţmbolnăveşte mai rău organul corespunzător acestui tip de conflict.
Aceste concluzii au rezultat în urma experimentelor practice pe care dr. Hamer le-a făcut pe oameni şi pe animale.
A demonstrat mai întâi cum, şi animalele, la fel ca oamenii, sunt predispuse bolilor în urma unui conflict care generează un şoc emoţional.
A arătat cum o căprioară care îşi pierde puiul, şi nu face în scurt timp altul, dezvoltă în perioada imediat următoare o formă de CANCER LA SÂN. In schimb, dacă după ce a pierdut puiul se împerechează din nou, cancerul nu mai apare sau chiar dacă a apărut, SE VINDECĂ (în general se calcifiează, devenind inofensiv).

De ce se întamplă asta?

Pentru că, prin naşterea altui pui, ea rezolvă conflicul emoţional apărut la nivel incoştient, când a pierdut primul pui.

De ce cancer la sân?

E o lege a naturii!
Pe fondul conflictului, se porenşte automat un program natural şi inconştient care intensifica activitatea glandelor mamare, pregătindu-şi corpul pentru a face un pui nou şi a-l alăpta. Insă dacă nu are posibilitatea de a face alt pui, se produc dereglări la nivelul glandelor mamare care duc spre cancer. E modul prin care natura o determina instinctiv să mai facă pui. De aceea 90% din tumorile descoperite la animale sunt calcifiate, deoarece ele rezolvă instinctiv şi natural conflictul.
Studiile dr.-ului Hamer au mers mai departe demonstrând că EXACT acelaşi principiu funcţionază pentru oameni.
O femeie care pierde un copil este predispusă în următorul an la cancer de sân. Pentru a scăpa, ea trebuie să rezolve acest conflict emoţional făcând ALT copil, adoptând unul sau ataşâdu-se de un animal sau om cu aceleaşi sentimente care le avea pentru primul copil.
Partea şi mai REA este că o femeie care are copilul sănatos, însă trăieşte mereu cu frica că-l va pierde, se expune unui risc uriaş de cancer la sân, exact pe acelaş mecanism.
Pe acest sistem acţionează TOATE conflictele emoţionale.
Adică: o femeie care află că soţul o înşeala cu o femeie mai tânără, va avea parte de un conflict de inferioritate generat de o stare de inutilitate sexuală.
Acest tip de sentiment duce întotdeuna la cancer de uter. Această femeie poate scăpa de cancer dacă se împacă cu soţul sau îşi găseşte alt bărbat cu care să facă sex. In caz că nu reuşeşte, această frământare interioară o va îmbolnăvi.
SAU. un bărbat care a fost părăsit de soţie va putea trece în faza de autovindecare (explic imediat ce e), numai după ce se va împăca cu aceasta sau va avea altă femeie cu care să facă sex.
SAU o persoana care a ieşit la pensie şi se simte INUTIL se va îmbolnăvi mai mult ca sigur.
El va putea trece în faza de vindecare a bolii DOAR după ce se va înscrie la un club sau îşi va găsii o nouă pasiune sau o nouă ocupaţie.
SAU oamenii cu stima de sine scăzută, se expun mai devreme sau mai târziu la bolile de oase (decalcifiere, osteoporoză etc.), până în momentul când conştientizează şi rezolvă această nemulţumire care generează un coflict emoţional de tip DHS.
Acelaşi sistem, ca mai sus, funcţionează pentru TOATE BOLILE (nu numai cancerul), însa fiecare tip de conflict emoţional afectează alt organ.
Un alt principiu esenţial în NOUA MEDCINĂ este că toate bolile se desfăşoara în 2 FAZE:

Faza de îmbolnăvire (de conflict) şi Faza de vindecare (post conflict)

Conform dr. Hamer, fiecare boală are:
a. Faza de Conflict Activ (de Îmbolnăvire) în care se instalează  o stare de tensiune şi nelinişte, lipsa poftei de mâncare însoţită cu pierderi în greutate, şi lipsa somnului (insomniile) .
Mâinile şi picioare devin mereu RECI, pielea devine sensibilă sau iritată iar starea generală e una de tensiune continuă -  semne care indică faptul că tumoarea/boala este în plină devoltare şi contiun să crească.
Insă, odată ce omul conştientizează şi rezolvă conflicutul emoţional corpul intră în:
b. Faza Conflict Rezolvat (de Autovindecare) In această fază corpul se VINDECĂ.
Primul semn e că mâinile şi picioarele devin din nou CALDE !
Insă, vindecarea se poate manifesta şi prin diferite BOLI  şi STĂRI de OBOSEALĂ prelungite (asemenea conceputului de criză de vindecare din homeopatie).
Când una din aceste probleme apar, ele sunt întotdeauna boli "călduroase", gen febră sau hipertensiune, şi nicodată nu vei avea  mâinile şi picioarele reci dacă eşti în faza de vindecare, decât dacă te afli în faza de îmbolnavire (de conflict emotional).
Aşadar când începe faza vindecării apare cel puţin o starea de epuizare şi oboseală excesivă cu o nevoie puternică de a dormi MULT, deoarece corpul face eforturi imense pentru a se regenarea şi reechilibra.
În această fază PROCESELE apărute pe timpul fazei de îmbolnăvire sunt REVERSATE: Tumorile sunt eliminate sau capsulate (calcifiate), iar leziunile de tip necroză sau ulcer sunt înlăturate prin regenerarea naturală a tesuturilor. La sfârsitul fazei de AUTOVINDECARE, ţesuturile şi organele afectate sunt refăcute complet, şi deseori devin mult mai rezistente decât au fost înainte de apariţia ŞOCULUI deoarece organismul şi-a format anumite mecanisme de apărere şi prevenţie.
Ca exemplu pentru fazele de îmbolnăvire-vindecare dat de dr. Hamer e o mama care-şi vede copilul lovit de o maşină. In drum spre spital mâinile şi picioarele îi devin reci ca gheaţa, îi dispare complet pofta de mâncare şi în acea noapte are insomnie. Toate acestea până când doctorul anunţă a doua zi că totul este în regulă şi nimic rău nu se poate întâmpla.
Atunci mâinile şi picoarele femeii redevin calde, îi revine pofta de mâncare şi poate dormi profund noaptea.Totuşi, este foarte posibil să facă febră uşoară sau diferite 'bube' să-i apară pe corp în perioada următoare, deoarece corpul face eforturi imense pentru a regenera tesuturile stricate. Eu chiar am o prietenă care, după un accident teribil de maşină, s-a umplut de bubiţe mici pe corp, care au dispărut singure în 2-3 săptămâni. Att a durat pentru ea faza de autovindecare după acel şoc emoţional.

Atenţie!

* Conflictul emoţional NU este determinat direct de eveniment, ci de modul în care persoana resimte la nivel psihic evenimentul declanşator. In funcţie de această dimensiune interioară a evenimentului poate să apară sau nu, un conflict emoţional, iar intensitatea şi localizarea efectelor acestuia vor depinde de intensitatea şi tipul trăirii interioare.

Legătura dintre organ şi conflictele emoţionale

Boli ca:
Colon - Conflict peste care nu poţi trece nicicum
Oase -Lipsa stimei de sine, inferioritate
Intestinul subţire -  Ura care nu poate fi ' digerată'
Uter - Sentiment de inferioritate sexuală
Prostata - Conflict/ceartă pe latura sexualităţii
Tiroida - Te simţi neputincios, fără control
Plămâni - Frica puternică faţă de altă persoană
Piele - Lipsa integrităţii, om coruptibil 'fără coloană vertebrală'
Testicule, Ovare - Pierdere valoroasă ce nu poate fi recuperată
Pancreas - Conflict cu membrii familiei
Urechea internă - Sentimentul de imposibilitate de a afla ce vrei 'adevărul'
Sânaul stâng - Conflict care pun în pericol copilul, casa, familia
Sânul drept - Conflic cu partenerul sau cu persoanle rivale
Rectul - Frica de a fi nefolositor
Gura - Nu poti 'mesteca'(suporta) o problemă/situaţie
Căile respiratoprii - Conflict teritorial (nesigur în privinţa casei)
Laringe - Frică şi îngrijorare pentu un anumit eveniment
Stomacul - Ai înghiţit prea multe împotriva voinţei tale
Esofag - Dorinţa acută de a refuza,de a nu 'înghiţi'
Inima - Frustrare legată de copii
Cervixul - Frustrare adâncă şi persistentă
Glandele suprarenale - Te îndrepţi într-o direcţie în care refuzi să mergi
Ficat - Frică (stress) inconştienţa de a rămâne făraă mânacre (bani pt a procura mâncare) sau îţi simţi viaţa în pericol.

Principiile pentru VINDECARE !

A. In primul rând: Pacientul devine 'stăpânul absolut' al tratamentului. E 100% responsabil pentru condiţia lui şi nu-şi pune speranţele în numeni mai mult decât în el însuşi.

B. Apoi pacientul va lucra la înţelegerea CAUZEI care a provocat conflictul şi implicit boala.

C. In final va colabora constructiv cu doctorul pentru a crea un plan eficient de rezolvare a conflictului atât MENTAL cât şi PRACTIC.

*Este absolut necesar ca pacientul să înţeleagă cât mai bine CE se întâmplă de fapt cu el, pentru a putea să aibă o atitudine constructivă şi motivată in procesele de autovindecare.

Alte reguli de viaţă

* Dr. Hamer pune accentul pe rezolvarea EMPIRICĂ (practică) a orcărui conflict emoţional, însă pot fi benefice şi psihoterapia, terapiile prin hipnoză şi regresie sau altele de acest fel.

* Frica de cancer/moarte poate genera alt conflict, pe lângă cel existent. E nevoie să renunţi total la astfel de gânduri, pentru ca faza de vindecare să se desfăşoare fără probleme.

* O persoană sănătoasa, bine hrănită, odihnită, relaxată, cu activitate fizică zilnică şi care are convingeri pozitive, va face mult mai uşor faţă orcărui conflict, şi de asemenea se va lovi de mult mai puţine.

* Persoanlele cu situaţie materială bună au un risc mult mai mic de a se îmbolnăvi spre deosebire de cei săraci (care nu au bani pentru a rezolva anumite conflite)

* La femeile însrcinate orice formă de cancer sau de tip cancer se va vindeca/elimina pe cale naturală, începând cu a 3-a lună de sarcină, deoarece sarcina are prioritate absolută, spune dr. Hamer.

 
Asadar, indiferent ce boală ai avea, întreabă-te întâi DE CE TE-AI ÎMBOLNĂVIT, şi doar apoi gândeşte-te ce medicamente ai nevoie sau dacă ai nevoie de vre-un medicament.
Răzvan
P.S. : După descoperirile revoluţionare pe care le-a făcut, dr. Hamer nu numai că NU a fost apreciat de către Colegiul Medicilor, ci i-a fost retrasă licenţa iar apoi a fost băgat în puşcărie pentru câţiva ani! După eliberare, în majoritatea ţărilor din Europa a fost pus sub urmarire, mai puţin în Spania, ţara care i-a oferit sprijin, şi în care locuieşte şi în ziua de astăzi. El a scris o carte despre NOUA MEDICINĂ care este vândută în toată lumea ,însă care nu este încă disponibilă în limba română.
Probabil sunteţi uimiţi de ce i s-a întâmplat, însă în acest fel se pune problema când încurci marile companii farmaceutice care, pentru a supravieţui, trebuie să vândă anual citostatice, vaccinuri, medicamente care dau dependenţă şi măşti de protecţie (o absurditate să crezi că o eşarfă mică la gură te apără de bacteriile microscopice)
Pentru mai multe vizitaţi site-ul oficial al Noii Medicine
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu