Powered By Blogger

candela

href="http://alliekatzgraphics.com/candle1.php">


Candle - Comments and Graphics Glitter

luni, 22 noiembrie 2010

Cura de purificare

In fiecare an îti propui sa adopti o alta atitudine fata de propriul organism. Sa manânci mai putin, sa tii un regim.... Daca nu ai timp nici pentru una, nici pentru alta, încearca macar sa-ti purifici organismul. In felul acesta îti oferi sansa unui nou început! Purificare hepatica:Metoda 1 - dura:Pentru a scapa de o buna parte din încarcatura toxica acumulata în ficat si pancreas, trebuie sa procedezi în felul urmator:Iti pregatesti doua tampoane de dimensiunea tampoanelor stomatologice, din tifon umplute cu usturoi pisat. Tampoanele le legi cu ata la capete sa nu se împrastie usturoiul. Un tampon îl fixezi între buza superioara si gingie, iar celalalt între buza inferioara si gingie. Stai aplecata deasupra chiuvetei si lasa sputa (saliva) sa curga direct în chiuveta. Tine tampoanele cu degetul mare si aratator de la fiecare mâna, nu le lasa sa alunece din gura. ATENTIE - vei saliva foarte abundent, sputa va fi densa si legata, transparenta, aproximativ ca albusul de ou. In nici un caz nu lasa sa-ti curga pe barbie, ci din gura direct în chiuveta . Iritatia buzelor si a gingiei trece pâna a doua zi. Daca îti curge pe barbie face rana si trec 7-10 zile ca sa se vindece.Durata: 20 de minute. Se repeta de trei ori la interval de 8 zile. Pauza 3-5 ani, dupa care poti sa o faci din nou. Mai des numai cu recomandare, în situatii speciale.Metoda 2 - blânda:Iti clatesti gura în fiecare dimineata îninte de a te spala pe dinti cu ulei nerafinat (presat la rece) din floarea soarelui.Durata: 15 minute. Se repeta zilnic minim 3 saptamani. Nu exista limita maxima. Se poate combina cu metoda dura.Purificarea rinichilor:Este cunoscut faptul ca pentru ,,a face curat,, în rinichi trebuie sa consumi lichide. Pentru purificarea rinichilor vei consuma suc de mere. E bun si sucul din magazin, daca nu are conservanti. Combinat cu sedinte de bioenergie e eficient pentru a scapa de nisip (microlitiaza).Durata: 2 zile consecutive, în care vei bea numai suc de mere 2-3 litri zilnic. Nu vei consuma nimic altceva. Cel mult apa plata. Suficient de facut o data pe an, primavara sau toamna.Daca nu gasesti suc de mere, fa cura cu apa de mai jos. Trebuie sa-ti spun însa ca nu are aceeasi eficienta în cazurile de nisip la rinichi ca si sucul de mere.Purificarea limfei:Recomand doua cure pentru purificarea limfei:
Cura cu citrice,
Cura cu ceapa.
1. Cura de citrice:Pentru aceasta cura ai nevoie de:
- 900 ml suc de grapefruit,
- 900 ml suc de portocale,
- 200 ml suc de lamâi,
- 2000 ml apa plata).
Toate acestea se amesteca si se consuma într-o singura zi. In rest, nu manânci nimic, nu bei nimic. Durata: 3 zile consecutive. Se repeta de 2 ori pe an sau la nevoie.
Precautii: este o cura acida, atentie marita daca ai probleme cu stomacul sau orice altceva si stii ca acidul în exces îti dauneaza.2. Cura cu ceapa:Pâine cu unt si ceapa tocata în abundenta.; poate fi orice fel de ceapa, chiar verde. De 3 ori pe zi, câte una maxim doua felii subtiri de pâine neagra sau graham. Nu folosi margarina, doar unt. Sa nu pui sare sau orice altceva. Intre mese poti sa bei apa plata din abundenta.Durata: 3 zile consecutive. Normal e suficient o data la trei luni, însa daca sunt probleme poate fi aplicata si saptamânal sau o data pe luna. Pe parcursul celor trei zile de cura nu consumi nimic altceva în afara de: pâine neagra sau graham - unt – ceapa, iar între mese apa plata.Cura cu apa:Sau postul cu apa, e benefic pentru tot organismul. In ce situatie e utila cura cu apa? Oricând simti ca organismul tau e "îngreunat" dupa orice fel de excese alimentare. Apa, de preferat Apa Pi, "spala" toate toxinele si ca sa te obisnuiesti cu un numar de zile consecutive de consum de apa trebuie sa procedezi dupa cum scrie mai jos. Durata: Prima data o zi, dupa o saptamâna 2 zile dupa înca o saptamâna 3 zile… pâna când ajungi la 7 zile consecutive în care bei numai apa. De aici revii identic scazând saptamânal câte o zi. In cazuri speciale dureaza mai mult si se lucreaza mai dur (numai apa 21 pâna la 40 de zile cu sustinere energetica)
.Dr. Mircea Iorga, ARAD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu