Powered By Blogger

candela

href="http://alliekatzgraphics.com/candle1.php">


Candle - Comments and Graphics Glitter

sâmbătă, 26 septembrie 2009

Polenul si calitatile sale

Polenul
Prezentare generala.Este un produs apicol. Este alimentul mineral prin excelenta. Asociat cu putina miere asigura cresterea larvelor de albine intr-un mod extraordinar, in sase zile greutatea lor crescand de 500 de ori.
Calitati curative si actiune farmaceutica:Experientele arata ca soarecii si sobolanii hraniti numai cu polen se dezvolta si se inmultesc foarte usor. Analizele chimice dovedesc ca polenul contine proteine, zaharuri, grasimi, materii minerale, oligoelemente, toate vitaminele, diastaze, hormoni, factori de crestere, pigmenti etc. Este un aliment echilibrant si dinamogen. Reda vigoarea si dorinta de viata a persoanelor deprimate. In cateva zile inlatura oboseala si surmenajul. Gratie factorilor sai de crestere, favorizeaza dezvoltarea copiilor suferinzi si debili. Examenele de laborator au demonstrat ca in anemii, numarul globulelor rosii creste cu 500.000 pe mm3 de sange, dupa absorbtia polenului timp de o luna. Este usor laxativ si dezintoxica organismul. Experientele recente arata ca evita imbatranirea prematura.
Afectiuni pentru care se recomanda:
- anemii; detoxifiant; laxativ; energizant.
Recomandare:Ratia zilnica normala este de 1/2-1 lingurita. Daca produce efecte laxative foarte pronuntate, se reduce doza. In caz de oboseala, slabire, anemie, crestere dificila, se mareste doza. Daca se ia in mod regulat, viata se prelungeste foarte mult.
Preparare:Se consuma diluat in apa, lapte, ceai, cafea - toate caldute. Sa se evite fierberea deoarece distruge unele vitamine.
Precautii:Poate produce efecte laxative foarte puternice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu