Powered By Blogger

candela

href="http://alliekatzgraphics.com/candle1.php">


Candle - Comments and Graphics Glitter

duminică, 15 august 2010

Teoria bolilor in citate

Din ce in ce mai mult,mi se confirma o credinta. Mintea ne poate fi fi un prieten de nadejde,sau cel mai mare dusman.

Pâna nu de mult, am crezut cu totii ca microbii cauzeaza boli infectioase. Aceasta conceptie parea corecta având în vedere faptul ca microbii sunt prezenti în toate infectiile. În realitate, nu este adevarat.

Teoria bolilor în citate.

"Pâna nu de mult, am crezut cu totii ca microbii cauzeaza boli infectioase. Aceasta conceptie parea corecta având în vedere faptul ca microbii sunt prezenti în toate infectiile. În realitate, nu este adevarat. Intregul sistem imun este o "fata morgana" construit pe ipoteze! In cazul bolilor preventibile uitam sau trecem cu vederea prima faza as bolii, faza de conflict activ. Surprinzator este ca abea dupa aceasta prima faza de conflict activ microbii devin activi! In realitate ei sunt activati si directionati de creer. (vezi A.Bechamp - microzimele) . Microbii nu sunt inamicii nostrii ; ei ne ajuta si actioneaza la comanda organismului nostru. Fiind "comandati" de catre creer, ei ajuta la eliminarea tumorilor, la eliminarea tesuturilor bolnave sau necrozate. Ei sunt slujitorii nostrii credinciosi, muncitorii ospeti ai nostrii. Conceptul sistemului imun, al acelei armate care lupta împotriva microbilor, este pur si simplu gresit!!"
Extras dintr-un interviu cu Dr. Ryke Geerd Hamer, creatorul "Noii medicini germanice"

"A sosti vremea sa dam uitarii ideea ca germenii "sar" asupra oamenilor si le cauzeaza boli!"
Emanuel Cheraskin M.D.

"Microbii, cum ar fi fungiile bacteriile si virusurile, sunt activi numai an faza de vindecare a bolii, iar maniera în care acestia actioneaza este în deplina concordanta cu logica evolutiei. Bacteria tuberculara, de exemplu, populeaza numai tesuturile controlate "old-brain". Functia lor în faza reparatorie este sa decompenseze tumorile care au devenit inutile cum ar fi cele de plamani, colon, rinichi prostata, uter de glanda mamara, melanoam si mezothelioma. Bacteria tuberculara este esentiala în procesul de "stopare" a proliferarii celulelor "inutile", care prolifereaza, dintr-un motiv biologic oarecare, în timpul fazei de conflict activ al bolii. Daca aceste bacterii nu sunt prezente, ca urmare a vaccinarilor, abuzului de antibiotice sau chemoterapiei, tuomrile nu pot fi dezintegrate!
În timp ce bacteriile stopeaza si distrug tumorile celulare care nu mai sunt necesare, virusurile par a fi implicate in procesul de vindecare al tesuturilor controlate de cortexul cerebral (de ex. bronhiile, membrana naszala, stomacul, bila si epiderma). Hepatita, pneumonia, herpesul, gripa siinfectia stomacala indica faptul ca un proces "virulent" de vindecare se afla în plina desfasurare. În ceea ce privesc virusurile, Dr Hamer prefera sa vorbeasca despre "virusuri ipotetici", deoarece însasi existenta virusurilor este pusa sub semnul întrebarii. Dilema în care se afla medicina alopata este aceea ca nu recunoaste tiparul "în doua etape" al oricarei boli, si mai exact faptul ca prima faza, cea de conflict activ este complect trecuta cu vederea. Medicina alopata este atat de obsedant fixata asupra simptomelor (care apar de-abea în etapa a doua a bolii) încât nu da nici o atentie primei etape, ba chiar o ignora total. Având în vedere ca microbii sunt activi numai în a doua etapa, cea de vindecare (în care apar simptomele deranjante, care sunt de fapt reactia fireasca a corpului la boala) si mai ales având în vedere faptul ca activitatea acestora este îndeobste legata de reactii precum febra, transpiratie abundenta, dureri, frisoane, etc. microbii sunt considerati a fi daunatori si provocatori de boala. Adevarul este însa tocmai invers, si anume ca nu ei creaza boala. Pur si simplu este organismul nostru cel care dau ordin microbilor sa intervina in solutionarea problemei. Microbii desigu ca pot fi transmisi de la o persoana la alta, dar ei ramân în "adormire" pâna când persoana respectiva este ea însasi în faza de vindecare a unei boli de acelasi tip."
Din "Dr. Hamer's Medical Paradigm" by Caroline Markolin, Ph.D.

"La fel ca si Bechamp si Rife înaintea lui, Gaston Maessens a stabilit fara urma de îndoiala ca germenii nu sunt cauzatorii bolii, ci dimpotriva, sunt provocati de catre aceasta".
Citat din "The Amaizing Wonders of Gaston Naessens" de Steven R. Elswick.

"Rife a demonstrat ca în cazul în care intervin modificari de mediu sau nutritie, bacterii benigne cum ar fi bacilus colon se pot transforma în bacterii "patogene". Rife a observat de asemenea ca bacilus coli se poate modifica în timp în agenti bacterieni asociati cu tifosul, proces care poate fi si reversibil. Rife sustinea ca ..."în realitate, nu bacteria este cea care produce boala, ci dezechilibrul la nivelul metabolismului celular. Daca metabolismul corpului uman este într-un echilibru perfect, bolile nu apar." Aceste afirmatii sunt confirmate si de cercetarile mai vechi ale lui Alexis Carrel, efectuate la Institutul Rockefeller, prin care a fost posibila controlarea ratei de îmbolnavire si mortalitatii provocate infectios în cadrul experimentelor efectuate pe soareci. Într-o dieta alimentara standard, rata de mortalitate era de 52%. Prin efectuarea anumitor îmbunatatiri ale dietei, s-a obtinut o scadere a mortalitatii de pâna la 32&, apoi 14% si în final de pâna la 0.45%!"
Dr. Raymond Obomsawin

"Protagonistii si practicienii medicinei scolastice au nevoie de paralizarea, prostirea si teama destructiva indusa de fantoma virusurilor ca baza centrala pentru desfasurarea activitatii lor profesionale:
- în primul rând pentru a aduce prejudicii cât mai multor oameni prin vaccinari, cu scopul de a-si crea o clientela cu afectiuni cronice (deci permanent rentabile);
- în al doilea rând pentru a nu fi nevoiti sa admita adevarul ca medicina alopata a esuat total în încercarea de a terpia afectiunile cronice si , în acelasi timp, a facut mai multe victime decât toate razboaiele luate la un loc. Fiecare practician al medicinei alopate este constient de aceste fapte, dar din pacate doar foarte putini îndraznesc sa discute aceasta tema. De altminteri nici nu este de mirare ca dintre toate categoriile profesionale, cea a medicilor se afla pe primul loc în topul sinuciderilor. Medicina scolastica este cel mai important sâlp de sprijin al formelor dicatoriale de guvernare (daca ar fi aici sa amintim doar de experimentele naziste din lagarele de concentrare sau profitabilele afaceri facute de Rockefeller si Carnagie cu concernul german Faber înainte, în timpul dar si dupa cel de-al doilea razboi monial). Astfel poate se si explica cum de medicinei scolastice îi este permis aproape orice si nu este practic niciodata supusa unui control. Daca nu vom reusi sa scapam de aceasta medicina alopata, va reusi ea sa ne extermine pe toti."
Dintr-un interviu cu Stefan Lanka asupra gripei aviare - 27.10.2005

"În conditii favorabile, bacteriile îsi pot dizola membrana si se pot transforma în "forme celulare membrano-deficitare " amorfe, mici puternic pleomorfice. Si tot în conditii favorabile microplasma se poate capata proportii gigantice ("large bodies" asemanatoare ca forma fungiilor sau sporilor. Este esential sa cunosti aceste lucruri si sa recunosti astfel de forme neobisnuite si greu de detectat în tesuturile microscopice deoarece, dupa experienta mea, aceasta forma microplasmala este forma pe care o iau microbii de cancer în interiorul corpului în cazul afectiunilor umane. Datorita formei sale mici, microbacteria constituie o punte între bacterie (mare) si virus (mic). Microbiologii îndragesc separarea acestora în virusuri, bacterii, microplasma si fungii, ca unitati distincte. În fapt, este vorba de o interactiune între aceste forme. Este binecunoscut faptul ca bacteriile pot fi infectate de virusuri. Oricum, oamenii de stiinta se pare ca nu pot întelege cum un microb se poate metamorfoza în ceva asemanator unui virus, unei microplasme sau unui fungi."
Citat din "Bacteria: The Ultimate Cause of Cancer?" By Alan Cantwell 2003

"Bacteriile nu ataca organismele sanatoase, dar marea majoritate a medicilor isi fac probleme din cauza bacteriilor. Eu nu tratez bacterii, eu tratez organisme.""
H. H. Robertson, D.V.M.

"Teoria microbiana a bolii este o nutiune incredibil de stupida! E ca si cum ai spune ca pompierii creaza incendiul! Nu se mira nimeni de ce oare medicii nu sunt în stare sa "captureze" chestiile astea? În peste 30 de ani de practica clinica nu am întâlnit înca nici un caz de hepatita infectioasa care sa se fi transmis la un alt membru al familiei din care face parte bolnavul si credeti-maca într-adevar am cautat peste tot un astfel de caz. Iar daca cumva am sa descopar un astfel de caz, voi cauta imediat sursa otricii sau toxinei, si nicidecum un germen sau un virus. Propaganda bolilor infectioase provocate de germeni este foarte eficace, caci astfel se tine sub control peste 85% di populatia educata."
Dr. Daniel H. Duffy Sr DC Geneva, Ohio.

"Singura terapie a bolilor degenerative care a confirmat este cea cu vitamine, minerale sau alimente esentiale. Nici o medicamentatie NU a vindecat nici macar o singura boala degenerativa. Faptul ca antibioticele distrug bacteriile din organism nu înseamna ca bacteriile sunt CAUZA bolii si nici ca antibioticele suntcel mai bun mod de a terapia o afectiune. Klenner (MD) a demonstrat prin anii cinzeci prin studii efectuate în spitale (Southern Medical Journal) ca vitamina C administrata intravenos în supradoze distruge absolut orice focar de infectie (inclusiv tetanusul trismus) fara a provoca nici un fel de efecte secundare. Ceea ce a fost tratat prin administrarea de antibiotice este....
SIMPTOMUL si nicidecum boala însasi. A spune ca bacteriile cauzeaza boala este ca si cum ai spune ca pompieriii cauzeaza incendiul numai în baza faptului ca la locul incendiului se afla..... pompierii. Bacteriile sunte EFECTUL si nicidecum CAUZA unei boli!!
Dr. Daniel H. Duffy Sr DC Geneva, Ohio.

"Medicamentele moderne si vaccinurile s-au dovedit a fi o gluma proasta în mentinerea sau recuperarea sanatatii. Medicamentele au produs numai sperante desarte. Sapunul si apa, Slava Domnului, sunt , oricum, mult mai adecvate pentru mentinerea sanatatii. Suntem deja în stare sa întelegem destul de bine cum functioneaza sistemu imun si cum cu ajutorul unei nutritii adecvate, putem obtine un nivel de sanatate optimal, atât ca adulti cît si pentru copii, doar cu ajutorul celulelor noastre albe si al imunoglobulinei. "
Dr. Lendon Smith, M.D.

"Virusurile si bacteriile nu sunt singura cauza a unei boli infectioase, ci sunt cu totul altceva."
Rene Dubois, Professor of Microbiology.

"Daca as putea sa-mi mai traiesc înca o data viata, mi-asi darui-o demonstrarii faptului ca germenii cauta doar habitatul lor normal, tesuturile bolnave, si nicidecum nu provoaca o boala. Ei se straduie si apar acolo unde este deja un tesut bolnav, doar pentru ca acesta le ofera un "mediu" prielnic lor."
R. Virchown (reputat reprezentant al teoriei germenilor, fiind chiar considerat parintele acesteia).
Si aici v-asi ruga sa mentionati pe lânga curajul unei astfel de afirmatii, si regretul si adânca tristete a unui om care si-a irosit viata, si de acest lucru este constient, cautând ceva ce nu exista.

"Ideea bolilor contagioase are la baza teoria germenilor ca si cauza a bolilor, si anume ca bacterii si virusuri specifice provoaca boli specifice. Aceasta teorie a fost în mod repetat demonstrata ca fiind stiintific incorecta, lucru care a fost admis în final de catre însusi Pasteur. Oricum însa, este dificil astazi sa anulezi aceasta conceptie deoarece, pe de o parte aproape toate mintile au fost "infectate" de aceasta teorie iar pe de alta parte exista o uriasa opozitie din parte industriei de "mentinere a sanatatii" (citeste concernele farmaceutice) care au un interes fundamental (citeste finaciar) în existenta bolilor, suferintelor si conceptiilor eronate despre boala. În esenta populatia crede ceea ce doreste corpul medical. Aceste teorii false mentin dependenta de medicamente, de spitale si de medicii practicieni, si nu este de mirare ca tocmai ei sunt singurii care sustin si ne învata ca starea de sanatate poate fi recuperata prin administrarea de medicamente "otravitoare" . Daca germenii joaca vreun rol în boli, acesta nu este în nici un caz un rol principal, ci doar unul secundar în comparatie cu adevaratele cauze ale unei boli."
A. Baker M.A.

"Îi acuz pe medici ca au încurajat cu buna stiinta superstitiile si excrocheriile din teoria bolilor provocate de germeni. Nu contest existenta unei cantitati infime de microorganisme, dar acestea sunt rezultatul si nicidecum cauza bolii. Ele sunt "hienele", adica mâncatorii de cadavre, iar sarcina lor legitima este de a curata locul, de a asigura "canalizarea" organismului. Microorganismele sunt ajutoare benefice si importante pentru corpul nostru."
Dr Alexander Ross, FRS, FCPS, Professor of Hygiene and Sanitation.

"Bolile, factori patogeni sunt peste tot în jurul nostru, dar nu devin activi decât atunci când casesc terenul fertil pentru aceasta."
Claude Bernard.

"Ca si medic practician cu o experienta de cincizeci de ani, am ajuns la trei concluzii în privinta aparitiei unei boli precum si pentru eliminarea ei. Prima concluzie este ca bolile nu sunt cauzate de germeni. Mai degraba cred ca o boala este provocata de o toxemie care afecteaza nivelul celular, pregatind astfel terenul prielnic multiplicarii germenilor. A doua concluzie este ca folosirea medicamentelor este daunatoare în aproape toate cazurile. Medicamentele cauzeaza deseori efecte secundare secere si nu de putine ori duc chiar la crearea de noi boli. Singurul beneficiu, daca-l putem numi asa, este ca pacientul se va simti, pentru o scuta perioada de timp, mai bine, dar aceasta doar datorita faptului ca au fost atenuate nuste simptome, si nicidecum pentru ca a fost eradicata o boala. Cantitatea de medicamente de pe piata creste anual în proportie geometrica. Sunt în prezent atât de multe, încât rareori se paoate întâlni un medica care sa cunoasca toate aceste medicamente împreuna cu efectele lor secundare si pericolele pe care le pot aduce pacientului. Cea de a treia concluzie la care am ajuns este ca bolile pot fi vindecate printr-o nutritie corecta. Aceasta afirmatie poate parea simplista, dar este întrutotul adevarata. Si nu aduce desigur nici un beneficiu financiar concernelor farmaceutice. Concluziile mele se bazeaza pe rezultatele experientelor si observatiilor facute de-a lungul acestor cincizeci de ani, precum si a numarului de pacienti pe cre am reusit sa-l tratez cu succes. Ocazional am apelat la medicamentatie chimica doar în cazuri de urgenta, dar astfel de situatii au fost foarte rare. În rest am recomandat întotdeauna pacientilor mei antidoturi pe care Natura ni le-a pus la dispozitie."
Henry Bieler, M.D. "Food is your best Medicine" 1965

"Bolile sunt crize de purificare, de dezintoxicare" .
Hippocrate. Stiti Dumneavoastra care. Acela cu juramântul.

"Aceste microorganisme se hranesc cu paterialul toxic(otravitor) pe care îl gasesc în orghanismul bolnav, pregatindu-l pentru eliminare. Aceste minuscule organisme sunt derivate din alte organisme si mai mici denumite microzime. Aceste microzime sunt prezente în tesuturile si sângele tuturor organismelor vii unde ramân "în adormire" si inofensive. În momentul în care sanatatea organismului este afectata de un material daunator, are loc o transformare a acestor microzime. Ele se transforma în bacterii sau virusuri care se pun de îndata pe lucru si încep munca de eliminare a acestui material daunator. Dupa care, în momentul în care misiunea a fost îndeplinita, respectivii "sanitari" revin automat la starea anterioara, de microzime."
Antoine Bechamp. Si pe acesta îl stiti Dumneavoastra. Este cel de la care a plagiat Pasteur fara rusine.

"Exista o singura cauza care provoaca bolile, si anume toxemia, mare parte a ei provocata în organism de catre conditii necorespunzatoare de viata si de o eliminare deficitara a toxinelor din organism".
Sir A. Lane. Afirmatie facuta cu 80 de ani în urma!

"Teoria germenilor provine de la Louis Pasteur, un chimist, despre care s-a dovedit ca a plagiat de la Profesorul Antoine Bechamp (care datorita faptului ca a fost "furat" de catre Pasteur, a fost sters din cartile de istorie) un geniu contemporan cu Pateur care a descoperit adevarata cauza a bolilor. Însusi Pateur pe patul de moarte a recunoscut ca "Germenii nu sunt nimic, totul este terenul fertil lor." Este o tragedie pentru omul de pe strada faptul ca teoria lui Pasteur a devenit o "dogma". Dar în acelasi timp este o mana cereasca si o mina de aur pentru concernelefarmaceut ice si pentru breasla medicilor, care de atunci se ocupa permanent de îndoctrinarea si prostirea omului simplu. Pentru ca o persoana sa creada ca o boala apare pur si simplu doar pentru ca un organism este "vizitat" de câtiva germeni sau virusuri calatori si pentru a accepta ca într-un astfel de caz sa te lasi otravit cu tot felul de medicamente sintetizate chimic (în realitate otravuri), este nevoie de o mare doza de naivitate si superstitie. "
Dr. D. Phillips

"Am tratat cu ajutorul igienei naturale timp de peste 16 ani o multime de pacienti bolnavi de tot felul de forme de tifos, febra tifoida, pneumonie, variola si dezinterie, si nu am pierdut nici macar un singur pacient. Acelasi lucru este valabil pentru scarlatina si alte forme de febra. Si nu am recomandat niciodata medicamente. "
Dr. Trall, 1860.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu