Powered By Blogger

candela

href="http://alliekatzgraphics.com/candle1.php">


Candle - Comments and Graphics Glitter

duminică, 10 octombrie 2010

zodiacul florilor

1 ianuarie – 10 ianuarie : Narcisa galbena
Esti deschisa, sociabila si plina de caldura. Prin culoarea sa floarea simbolizeaza triumful soarelui asupra iernii prin urmare esti o persoana solara si plina de energie. Iti place sa te bucuri din plin de micile placeri pe care ti le ofera viata. Desi esti nascuta iarna anotimpul tau preferat este vara.
11 ianuarie – 20 ianuarie : Ciuline
Este o planta care trece de cele mai multe ori neobservata, asa ca trebuie sa atraga atentia prin ceva:spinii. :) Dorinta de a epata se regaseste si in temperamentul tau: iti fixezi obiective marete cu care te lauzi fata de toti cunoscutii tai. Din fericire pentru reputatia ta nu te lasi pana nu reusesti sa le atingi iar daca se intampla sa esuezi nu este din vina ta. In ciuda aparentelor esti o persoana sensibila si de incredere, muncitoare, perseverenta si cu principii solide de viata. :) Ai grija totusi sa nu te surmenezi prea mult deoarece suprasolicitarea la locul de munca iti poate afecta starea de sanatate pe termen lung. :)
21 ianuarie – 31 ianuarie : Imortela
Modesta si totusi la curent cu ultimele noutati din moda. Este posibila o astfel de combinatie? In cazul tau da. Eleganta ta reprezinta un motiv serios de invidie pentru cei din jur insa nu esti genul care sa intretina astfel de neintelegeri.Simplitatea si generozitatea ta te fac sa fii indragita intr-un final chiar si de cei mai mari “inamici” ai tai.

1 februarie – 10 februarie: Vasc
Femeile nascute in aceasta perioada iubesc cu pasiune si au darul de a-i seduce chiar si pe cei mai extravaganti si independenti barbati. In schimb barbatii nascuti in aceasta perioada au o tendinta spre ingrasare prin urmare este indicat sa se dedice mai mult sportului pentru a se mentine intr-o forma fizica si psihica buna.
11 februarie – 19 februarie : Leandru
Ai o frumsete a ta, simpla si retinuta, dar care nu ramane neobservata. Esti greu de cucerit chiar daca in sufletul tau incepi sa nutresti sentimente de afectiune pentru barbatul care te curteaza. Taria ta de caracter te face sa pastezi o atitudine retinuta pana in momentul in care ai certitudinea ca el este cel pe care ti l-ai dorit. Barbatul leandru nu este neaparat frumos insa are un farmec aparte care il face irezistibil. Este consecvent in decizii si dedicat muncii sale si se ghideaza dupa principiul “Ce semeni aduni”
20 februarie – 28 februarie (29 februarie) : Mimoza
Asemeni mimozei si nativii acestei perioade sunt caracterizati printr-o senisbilitate aparte care ii face uneori greu de abordat. Femeia mimoza sufera foarte mult atunci cand rezultatele muncii sale nu-i sunt apreciate. Pe de alta parte, este genul de persoana ambitioasa si muncitoare, in stare sa se sacrifice pentru binele celor dragi. Incearca sa-ti temperezi emotiile necontrolate: o stare prelungita de tensiune iti poate cauza probleme de inima sau de stomac.
1 martie – 10 martie : Mac
Desi nu face parte din categoria florilor parfumate, macul are o frumusete salbatica pe care n-o poti trece cu vederea. Imbratisarea unui Mac este ca o vraja: ii cazi prada cu usurinta insa cu greu te mai poti smulge din ea. Pe de alta parte drumul in viata al Macului este plin de balarii. Este important ca nativul sa creada in el, aceasta fiind singura cale spre succes.
11 martie – 20 martie : Crin
Esti fermecatoare insa foarte subtila in sentimente: floarea lunii se deschide doar la ore tarzii din noapte. Poti juca teatru, minti, insela insa in sufletul tau vei ramane mereu deschisa spre o iubire sincera, ca in povesti.
21 martie – 31 martie : Degetel rosu
In ciuda culorii pastelate, care aproape ca nu iese cu nimic in evidenta, cei nascuti in aceasta perioada sunt plini de energie si ambitiosi. Mintea lor ascutita ii ajuta sa gaseasca solutii rapide la cele mai dificile probleme. Au un caracter puternic si cu greu ii poti prinde pe picior gresit.
1 aprilie – 10 aprilie : Magnolie
Nativii magnolie sunt caracterizati prin egoism si dorinta de a se evidentia. Le place sa fie in centrul atentiei si sa demonstreze ca sunt cei mai buni in domeniul lor. In ciuda genialitatii de care dau dovada de multe ori, trairile lor sunt fluctuante. Sunt incapatanati si accepta cu greu sfaturi.
11 aprilie – 20 aprilie : Hortensia (bulgaras)
Esti generoasa, modesta si gata oricand sa sari in ajutorul celor dragi sau al persoanelor mai putin norocoase ca tine. Faptul ca traiesti intr-o lume ideala, atenta mereu la problemele celorlalti poate fi gresit inteles de anumite persoane din anturajul tau, preocupate mai mult de lucruri concrete decat de spiritualitate.
21 aprilie – 30 aprilie : Dalie
Frumusetea imperiala a daliei are nevoie de lumina soarelui pentru a o pune in valoare. Pentru tine extravaganta si luxul sunt calitati, nu vicii. Incearca sa-ti valorifici calitatile fixandu-ti obiective realiste. Mizand prea mult pe sarmul innascut si pe noroc poti avea deceptii atat pe plan profesional cat si sentimental.
1 mai – 10 mai : Lacramioara
Sincera, delicata, suava – poti fi usor franta de maini neglijente. Femeia lacramioara are nevoie de cineva care sa o protejeze si care sa se bucure de frumusetea si de puritatea ei. Daca pe plan sentimental lacramioara este sensibila si afectuoasa, pe plan profesional este ambitioasa si perfectionista.
11 mai – 21 mai : Floare de piatra
Suspicioasa, prudenta, introvertita. Astepti intotdeauna ca altcineva sa faca primul pas. Desi esti o persoana sensibila si sufletista iti ascunzi foarte bine adevaratele sentimente. Cel care vrea sa cucereasca o floare de piatra trebuie sa dea dovada de multa rabdare si intelegere.
22 mai – 31 mai : Musetel
Este greu sa-ti dai seama daca o floare de musetel este indragostita sau se simte doar atrasa de o persoana de sex opus. In spatele sex-appealului sau musetelul ascunde o personalitate duplicitara, alunecoasa, care incearca sa obtina avantaje din orice situatie.
1 iunie – 11 iunie : Cloptel albastru
Simbolizeaza o persoana conservatoare, care prefera stabilitatea. Orice schimbare, cat de mica, ii poate influenta in mod neplacut starea de spirit. Cloptelul albastru are nevoie de siguranta unui camin si de o familie unita pentru a se simti implinit.
12 iunie – 21 iunie : Margareta
Margareta este tacuta, meditativa, atenta la detalii si prefera analiza obiectiva in locul actiunii. Este considerata de regula ca fiind o persoana timida insa pe plan profesional este o persoana ambitioasa si capabila.
22 iunie – 1 iulie : Lalea
Cei nascuti sub influenta lalelei arata si se poarta ca niste “spargatori de inimi”. Desi manierele lor sunt ireprosabile sunt genul de persoane care nu-si iau angajamente de lunga durata deoarece au mai mereu nevoie de spatiu si de libertate. Femeile lalele au o energie debordanta si tind sa fie autoritare cu partenerii lor de viata. In general au o parere foarte buna despre ele si le vine foarte greu sa recunosca o greseala.
2 iulie – 12 iulie : Stanjenel de balta
Este o floare complexa care inglobeaza mai multe elemente esentiale : aer, pamant si apa, rezultand o personalitate multipla, sensibila dar si adaptabila. Stanjenelul de balta reuseste astfel sa treaca destul de usor peste aproape toate obstacolele care i se ivesc in cale.
13 iulie – 23 iulie : Violeta
Este o floare delicata dar care atrage atentia supra sa. Cunstienta de frumusetea sa, violeta isi alege cu grija tinuta in asteptarea momentului in care va straluci in bataia soarelui. Este genul de floare care iti cere parca sa fie ingrijita, admirata si daruita.
24 iulie – 2 august : Maces
O floare delicata aparata de o multime de tepi: n-o poti atinge fara sa te ranesti asa ca mai bine stai deoparte! Totusi, daca o privesti mai de aproape, vei constata ca in spatele armurii se ascunde un suflet sensibil care are nevoie de dragoste si protectie.
3 august – 12 august : Floarea-soarelui
Se simte frumoasa si implinita doar atunci cand primeste mangaierea calda a soarelui pe care il urmeaza pas cu pas. Femeia floarea-soarelui are un drum la ei de la care nu se abate niciodata. Are o minte ascutita si iubeste frumosul.
13 august – 23 august : Trandafir
Regina tuturor florilor, femeia-trandafir starneste fie sopate admirative fie invidie. Rivalele se grabesc sa comploteze impotriva ei insa femeia trandafir are suficineta inteligenta si prezenta de spirit pentru a se feri de intrigi.
24 august – 2 septembrie : Nemtisor
Este o persoana singuratica, introvertita, care are pretentii mari de la sine dar si de la cei din jur. Altruista si sincera, femeia nemtisor este luata de multe ori drept “tap ispasitor” pentru greselile celor din anturajul sau. Este important sa invete cat mai repede ca in gradina nu exista doar flori nobile ci si buruieni.
3 septembrie – 11 septembrie : Garoafa
Este greu sa gasesti o persoana mai ambitioasa si mai motivata ca garoafa. In plus femeia nascuta in aceasta perioada este foarte incapatanata incat cu greu o poti abate de la convingerile sale. Garoafa este insa invidiata pentru agerimea sa si pentru iuteala cu care rezolva orice sarcina ce tine de partea profesionala.
12 septembrie – 22 septembrie : Crizantema pitica
Crizantemele dau culoare si veselie zilelor gri de toamna. La fel ca si ele, femeia nascuta in aceasta perioada este optimista, tonica si mereu surprinzatoare, resusind sa se faca placuta atat de superiori cat si de subordonati.
23 septembrie – 3 octombrie : Iarba neagra
Persoanele nascute sub influenta acestei plante sunt calme, politicoase si se remarca printr-o eleganta controlata. Vorbim totodata despre o persoana erudite, care isi cunosate foarte bine calitatile dar si defectele. Este un prieten de incredere care da sfaturi bune de urmat.
4 octombrie – 13 octombrie: Camelie
Esti o persoana atragatoare si in acelasi timp curajoasa si inteligenta. Te-ai nascut cu calitati artistice si cu o imaginatie debordanta dar si cu o multime de alte calitati intelectuale. Esti o persoana norocoasa!
14 octombrie – 23 octombrie : Liliac
Este simbolul inocentei, prospetimii dar si al tineretii vesnice. Femeia liliac este ambitioasa si sigura pe ea si se bucura atunci cand ii poate ajuta pe ceilalti. Chiar daca este invidiata de potentialele rivale, cea mai buna strategie este sa ignori comentariile negative si micile rautati ce tin de natura feminina.
24 octombrie – 4 noiembrie : Frezie
Incapatanata, ambitioasa, curajoasa, gata sa-si sustinta pana la capat punctul de vedere. Uneori femeia frezie tinde sa devina ironica si chiar rautacioasa, riscand sa raneasca sentimentele persoanei iubite. Cu toate acestea este o femeie fermecatoare care isi foloseste de multe ori sex-appeal-ul pentru a obtine ce isi doreste.
3 noiembrie – 12 noiembrie : Orhidee
Esti o femeie misterioasa care prefera sa-si tina secrete adevaratele sentimente. Suspiciunea pe care o are fata de majoritatea persoanelor cu care intra in contact ii pot cauza mici neplaceri orhideei, care va fi luata drept o femeie egosita si rece. Esti intr-adevar genul de femeie care se poate descurca pe cont propriu dar care va cauta intotdeauna dragostea sincera a unui barbat.
13 noiembrie – 22 noiembrie : Bujor
Femeia bujor are un caracter puternic putandu-se adapta situatiilor noi. Se concentreaza bine in conditii de stress iar ideea de concurenta nu o sperie. Totusi bujorul trebuie sa dea dovada de maturitate atunci cand vine vorba de prietenia cu alte femei : sinceritatea si amabilitatea in exces pot fi considerate dovezi de slabiciune.
23 noiembrie – 2 decembrie: Gladiola
Femeia gladiola nu este multi-talentata insa stie foarte bine cum sa-si valorifice calitatile. In schimb exceleaza pe plan profesional prin consecventa si putere de munca. Are calitati de leader insa nu-i lipseste modestia.
3 decembrie – 12 decembrie : Papadie
Este o persoana sociabila careia ii place sa calatoreasca si sa invete lucruri noi. Desi tinde sa aiba un mod de viata extravagant este o persoana sincera si de incredere, cu o cariera de succes.
13 decembrie – 22 decembrie : Nufar
Este simbolul puritatii si al echilibrului. Femeia nufar este sincera, devotata si rabdatoare, abordand cu calm si maturitate orice problema. Totusi ar trebui sa fie putin mai deschisa si mai flexibila in relatie cu persoanele din jur.
23 decembrie – 31 decembrie: Floare de colt
Esti o persoana de incredere, sufletista si generoasa. Totusi, atunci cand simti ca cineva te-a nedreptatit poti deveni categorica si chiar razbunatoare.[/i][/b]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu