Powered By Blogger

candela

href="http://alliekatzgraphics.com/candle1.php">


Candle - Comments and Graphics Glitter

luni, 12 iulie 2010

Cauzele cancerului...

Un articol f bine documentat spune ca:

Sistemul medical ar dori ca tu sa crezi ca cancerul este cauzat de daunelor aduse DNA-ului din celule.
Desi in cazuri rare DNA-ul poate face o persoana predispusa la cancer, daunele DNA-ului nu au produs niciodata cancer. Cancerul poate apare numai atunci cand Krebs Cycle (termen celular cu privire la transformarea celullei canceroase tradus mottamo cu “ciclul cancer”) este destramat inauntrul mitocondriilor celulei. Daunele DNA-ului nu pot destrama ciclul Krebs si ca urmare nu poate creea cancer.
De ce ar dori sistemul medical sa induca lumea in eroare cu privire la cauzele adevarate ale cancerului ? Pentru asta exista doua cauze. In primul rand el da oamenilor impresia ca pana la descoperirea cauzei vor mai trece cateva decenii si in al doilea rand ca mai sunt nevoie de multe sute de miliarde de dolari pentru a face cercetari in domeniul cancerului.
Adevarul este insa ca nici sistemul medical si nici cei mai multi cercetatori de cancer nu au nici un fel de interes si de dorinta de a vindeca cancerul la fel de mult ca si industria tutunului de a inceta sa mai vinda tigari. Ceea ce pentru industria tutunului reprezinta “fabricare si sa vinzarea tigarilor” este pentru sistemul medical “tratamentul bolilor”
Adevarul este insa ca cancerul este usor de vindecat. Exista mai mult de 300 de metode diferite si eficiente care exista la ora actuala si care vor vindeca cele mai multe cazuri de cancere diagnosticate. Aceste tratamente vor functiona in special daca se tine o dieta alimentara speciala si adecvata pentru bolnavii de cancer. Dieta este necesara si pentru a impiedica celulele canceroase sa fie “hranite”.
Deci ce cauzeaza cancerul ?
Se stie deja din 1930 ca diferiti microbi cauzeaza canecrul. Insa numai un anumit tip de microbi este in stare sa intre in celulele sanatoase si sa destrame ciclul Krebs ( n.t citeste articolul despre Tamara Lebedewa şi trichomonade pentru a afla mai multe) care face ca procesul cancerului sa inceapa. Sistemul imunitar al persoanei poate sau nu sa identifice si sa omoare noile celule canceroase.
Cu privire la daunele DNA-ului, cercetatorul Ron Gdanski a aratat ca este mocrobul din celulele canceroase care cauzeaza daunele DNA-ului. Este binecunoscut faptul ca microbii din interiorul celulelor poate afecta DNA-ul.
Multi cercetatori au descoperit deja din anii 1930 nu numai informatii cu privire la natura “microbului de cancer”, dar ei au si folosit microbul pentru a cauza cancer. Daca nu intelegi cum un microb poate cauza cancer atunci va trebui sa citesti acest articol despre “teoria cancerului”
Teoria cancerului.
Tinand minte aceste lucruri, sunt patru modalitati de a vindeca cancerul:
1) Omorand celulele canceroase
2) Omarand microbii din celulele cancerose
3) Intarind sistemul imunitar pentru ca el sa vindece cancerul
4) Prin invertirea microbilor din interiorul celulelor intr-un microb in stare de hibernare, in ceva numit somatida sau microenzima
Fiecare din aceste cazuri va fi discutat:
Lichidarea celulele canceroase
Cele mai multe din cele peste 300 de tratamente alternative de cancer se folosesc de eliminarea celulelor canceroase. Se foloseste de exemplu clorid de cesiu, protocel, graviola (fructa din Amazon), paw paw, letrile (Vitamin B17 artificala sau din samburi de caise amare) si multe alte.
In timp ce aceste tratamente care au la baza eliminarea celulelor canceroase sunt foarte ajutatoare, ele au un mare dezavantaj. In timp ce substantele folosite omoara incet celulele canceroase, sistemul imunitar este involvat si se pot creea inflamatii si umflaturi in acest timp (cu exceptia la letrile, vitamina B17).
Atunci cand letrilele omoara o celula canceroasa aceasta se intampla imediat. Tratamentul cu letrile functioneaza la pacienti de cancer in stadiu avansat bine numai intravenos, insa FDA si AMA au interzis toate clinicile in care aceste lucru se poate face. (si vanzarea si cumpararea letrilelor a fost interzisa).
In timp ce medicina ortodoxa (cu citostaticele si radiatia) pretinde sa lucreze eficient in omorarea celulelor canceroase, ele de fapt nu actioneaza deloc asupra lor ci asupra celulelor normale carora de aduc mari daune. De fapt aceste terapii omoara foarte multe celule normale. Exista doua metode de citostatice care nu dauneaza celulelor normale, insa una din ele a fost interzisa de FDA iar a doua este permisa numai unui numar mic de doctori de catre AMA.
Eliminarea microbilor din interiorul celulei
Tratamentul perfect de cancer nu ar trebui sa omoare celulele canceroase, lucru care in general creeaza inflamatii, ci sa elimine numai microbii din celule pentru ca acesti microbi sunt cei care blocheaza transportul de electroni la celula si ciclul Krebs. Celulele canceroase sunt victime inocente ale microbilor si daca acestora li se da oportunitatea ele se pot transforma din nou in celule normale.
Royal Rife, care a descoperit in 1930 ca un microb provoaca cancerul (el nu a fost primul, insa a fost primul care a adus dovezi irefutabile), a vindecat cancerul omorand microbii din celulele canceroase. Intentia lui nu a fost de a le omori, ci numai de a folosi electromedicina pentru a omora microbii din ele. Multi oameni au fost vindecati cu aceste aparate. In mode teoretic un aparat Rife perfect ar putea vindeca cancerul in cateva secunde.
Technologia lui Royal Rife s-a pierdut atunci datorita masurilor luate de institutiile AMA si FDA (federal drug administartion), care nu aveau nici un interes ca cancerul sa se vindece (la fel ca si asociatia america de cancer, care este numai mana lunga a industriei farmaceutice).
Multi cercetatori au incercat sa afle metodele folosite de Dr. Rife, insa nimeni nu a putut replica exact ceea ce el a facut. Fundatia independenta de cercetare a cancerului (ICRF) nu are planuri de a face cercetari in domeniul technlogiei Rife pentru ca ea nu poseda mijloace financiare si in plus cateva sute de oameni cerceteaza deja in acest domeniu.
Nota: aici trebuie inteles ca chiar cu un tratament perfect multi pacienti de cancer vor muri din cauza efectelor de lunga durata al tratamentelor ortodoxe (citostatice, radiere, operatie), chiar daca toti microbii au fost omorati si ca este imposibil de a vindeca pe toti pacientii care au facut aceste tratamente barbare).
Mai exista inca doua tratamente foarte moderne care se afla in curs de dezvoltare si care au fost concepute sa omoare microbii din interiorul celulelor fara sa le omoare pe acestea. Aceste tratamente lucreaza rapid fiindca nu creeaza inflamatii.
Prima a fost OOC, Overnight Cure For Cancer – „cura de cancer peste noapte” de cancer, inventata de Webster Knight care la ora actuala foloseste doze mari der DMSO, SMS si un fel de argint pentru a omora microbii din celulele canceroase.
Al doilea tratament, OCF, Overnight Cancer Fast, – „cura de cancer rapida peste noapte” este o modificatie a curei OCC. A fost inventata de Dr. Darell Wolfe de la clinica Wolfe din Canada. La ora actuala cura aceasta da rezultate mai bune decat prima. Amandoua tratamentele sunt dezvoltate independet,cura OCC de OCRF si cura OFC de Dr. Wolfe. Nici un tratament nu este inca o cura pentru cancer, dar amandoua aduc beneficii significante.
Alt tratament care pota lucra intr-o maniera asemanatoare este cura Brandt de grefa care exista din anii 1920. Sunt cunoscuti mai multe substante din strugurii negri, rosii si violeti care s-au dovedit a omorii celulele canceroase si este de asemenea cunoscut faptul ca microbii nu pot supravietui la concentratii mari de suc de grefa. Nu este cunoscut inca daca cura de grefa omoarea numai microbii sau celulele cancerosose.
Intarirea sistemului imunitar
Razboiul impotriva cancerului se desfasoare si in afara celulelor canceroase.
Microbii din celulele canceroase blocheaza sistemul imunitar pentru ca el sa le distruga. In 1990 Dr. Kaali si Dr. Lyman au facut cea mai mare descoperire din istoria medicinii. Ei au descoperit o cura pentru SIDA/HIV. Şi anume ca atunci cand microbii sunt supusi unui curent mic (50 – 100 microamperi), o anumita enzima critica de la suprafata microbului este distrusa. Aceasta inseamna ca acel microb nu mai se poate lega de celulele umane (de ex. de globulele albe) si astfel microbul devine inofensiv si poate fi eliminat de corp deoarece nu mai sta legat de celule. Bineinteles ca sistemul medical nu a fost interesat sa vindece AIDS/HIV asa ca tratamentul a fost ingropat. Dar nu si tehnologia, care a ramas cunoscuta.
Dr. Bob Beck, doctor in fizica, a inventat un tratament neinvaziv cu aceasta tehnologie si a descoperit ca eliminand toti microbii din corp sistemul imunitar al unei persoane este intarit foarte puternic fiind in stare sa creeze mai mult de 2000 de neuropeptide (protine nervoase), printre care interferonul si interleucina care sunt cunoscute ca fiind dusmani ai cancerului.
Astfel, cura cancerului se rezuma la omorarea tuturor microbilor care sunt in afara celulelor canceroase pentru a da sansa sistemului imunitar sa se intrezeme si atunci sistemul imunitar va lichida celulele canceroase pe cont propriu (fara a creea inflamatii).
Exista mai multe metode de a omorii acesti microbi, insa metoda Dr. Bob Beck este de departe cea mai buna si este bazata pe cercetari foarte solide. Dr. Beck a murit in anul 2002. Acesta este tratamentul pe care ICRF il dezvolta mai departe în mod foarte activ, desi exista foarte multi oameni care se folosesc de aceasta metoda.
Ca sa fim deschisi, multe tratamente alternative de cancer vor creea o remisie a acestuia insa nici un pacient nu va fi complet vindecat de cancer pana nu au fost omorati sau eliminati toti microbii din corp (lucru care il face metoda Beck) si care va avea ca urmare intarirea sistemului imunitar.
Pentru a vedea alte exemple de tratament care este in stare sa elimine microbii din corpul omului vezi articolul despre SIDA. (Link) Article on Cures and Treatments for AIDS
Exista multe suplemente care pretind sa intareasca sistemul imunitar ca de ex. Transfer Factor Plus si multe altele. Aceste tratamente sun excelente si sunt recomandate pt. pacientii de cancer, in special IP6.
Totusi, pentru pacienti de cancer in stadiu avansat poate lua mult timp pentru a le reface sistemul imunitar.
Cu alte cuvinte, datorita daunelor aduse sistemului imunitar de citostatice si radiatie, aceste tratamente pot lucra prea incet. Aceste sunt tratamente recomandabile, desi ICRF-ul nu le cerceteaza.
Punerea in hibernare a microbilor.
Anumiti microbi pot lua forme diferite, ceea ce se numeste pleomorfism. Medicina ortodoxa stie de ex. ca anumite bacterii se pot transforma in altele. Insa acest lucru se intampla mult mai complicat si mai adanc decat stie aceasta. Anumiti microbi cancerosi se pot transforma dintr-un virus intr-o ciuperca (fungus), intr-un mucegai,
intr-o bacterie si intr-o bacterie mare. Acesti microbi pot deasemenea sa sa se transforme inapoi dintr-o bacterie mare intr-un virus. Si acest lucru se intampla cu acelasi microb !!
Insa lucrurile devin si mai interesante. Aceeasi microbi se pot transforma intr-un fel de sub-virus numit somatida sau microenzima. Acest stadiu a unui microb pleomorfic este numita “microb in stare de hibernare”
In timp ce el se afla in acest stadiu, el nu manaca si nu secreta micotoxiine. In felul acesta el este inofensiv pentru celula. Totusi, in acest stadiu el este practic indestructibil si nu poate fi omorat, dupa cum se stie pama acum.
Multi cercetatori spun ca cancerul este cauzat de o alimentatie acida si ca atunci cand cineva se hraneste corect atunci el nu se poate imbolnavi de cancer pentru ca in acest caz şi mediu microbii nu ar putea trai. (n.t. microbii nu pot trai în medii alcaline, cum este apa cu sapun sau sangele în stare sanatoasa). Acest lucru este adevarat. Insa in acelasi timp este adevarat ca foarte putini oameni doresc sa se hraneasca în modul acesta.
Singurul tratament alternativ de cancer care este in stare de a pune microbii in stare de hibernare este metoda lui Robert O. Young care se poate gasi in cartea lui (“Sick and Tired? Reclaim Your Inner Terrain” “Bolnav si obosit ? Castiga-ti inapoi terenul interior”) (n.t. insa dieta descrisa pe acest site este şi mai sanatoasa.)
Mai exista inca doua tratamente car epun microbii ins tare de hibernare, insa la ora actuala acest lucru este numai speculativ. Atunci cand acest lucru se intampla putem avea vesti bune sau rele. Vestea buna este ca
microbul nu mai poate rapi glucoza din celula canceroasa si nici nu mai secreta micotoxine sau ca deregleaza echilibrul electric din celula. Cu alte cuvine, ciclul Krebs si lantul de transport de electrono poate fi restaurat si celula se poate retransforma intr-o celula normala.
Vestea proasta este ca daca somatida ramane in celula si conditiile din afara ei sau din interiorul ei se schimba, atunci cancerul poate reaparea in acelasi loc.
Starea pacientilor cu cancer avansat
Multi pacienti de cancer sunt trimisi acasa mor de indata ce doctorii lor constata ca tratamentul clasic nu le da nici o sansa de supravietuire. Totusi, asa cum arata o studie recenta, un numar crescator de doctori continua sa faca tratamentele clasice un timp prea indelulgat, chiar dupa ce toata speranta a fost pierduta. Foarte des acesti pacienti sunt trimisi direct la ospicii.
Dupa ce a fost lasat in paguba de medicna ortodoxa va dura de la o saptamana pana la cateva luni (daca pacientul traieste atata timp), pana ce pacientul va descoperii care din peste cele trei sute de terapii alternative este buna pentru situatia lui.
Putini cauta tratamente alternative, insa cei mai multi care o fac nu gasesc de obicei un tratament destul de puternic pentru situatia lor fiindca sansa de a gasi ceva eficient si rapid in internet in acest scurt timp este foarte mica, avan in vederea cantitatea uriasa de informatii. Este ca si cautarea unui ac intr-un car de fan. Faptul este ca aproape toti pacientii care gasesc cel mai efectiv tratament alternativ se afla deja intr-o situatie foarte grava.
Considerati starea acestor pacienti:
1) Sistemul lor imunitar a fost practic distrus complet de citostatice, radiatie si chirurgie
2) Corpul lor este plin de ciuperci si alti microbi pentru ca sistemul imunitar nu mai poate sa se apere de ei si corpul lor este spuraacidifiat

3) Cancerul lor este mai puternic decat a fost vreoadata inainte si a facut si o resistenta la citostatice. Aceasta rezistenta este numita MDR – multipla drug-resistance cell. Aceste celule MDR sunt una din cauzele importante datorita caruia pacientii cu recidive au o rata de deces asa de mare

4) Cel putin unul din organele lor vitale (ficatul) a suferit daune masive
5) Multe celule necanceroase au fost distruse si imbolnavite datorita tratamentului care loveste toate celulele corpului si datorita faptului ca celulele cancerose a furat nutrientii si glucoza de le celulele mai inainte sanatoase
6) Masa musculara si osoasa a fost slabita si micsorata datorita incercarii celulelor cancerosase de a face rost de hrana. Acest lucru este comun in pacienti de cachexie (extenuare)
7) Celulele lor sunt acide, lucru care a fost de fapt cauza principala care a facut microbii cancerosi sa intre in celule si lucru care face pacientul in continuare sa faca din nou cancer ( recidiva)
8) Tractul lor digestiv are daune severe si nu mai poate asimila multe nutritive din mancare
9) Bolnavii au dureri mari si vointa lor de viata aproape este inexistenta (un lucru deosebit de important)
10) Citostaticele au daunat permanet la multe celule normale si la organe. Un angajat al serviicilor de inmormantare poate sa identifice cu usurinta corpul unui pacient care a facut citostatice pentru ca el nu va absoarbe fluidele de imbalsambare.
De fapt chiar daca se aplica dupa tratamentele ortodoxe un tratament alternativ care este in stare sa elimine toate celulele canceroase intr-o singura saptamana, 40% din pacientii acestia vor deceda din cauza primelor tratamente.
Si daca toate acestea nu sunt deajuns, medicina alternativa a pierdut un timp 2-5 ani de tratament din cauza ca acest timp a fost folosit pentru tratamente clasice. In acest timp s-ar fi putut intari sistemul imnuitar si elimina microbii din celulele canceroase pentru a le putea face sa revina la normal.
Nota traducatorului: Acest articol, desi foarte bun, nu priveste un lucru esential cu privire la cancer şi anume ca cauza lui primordiala
are de aface cu sufletul şi psihicul care trebuie luate în considerare. Acest lucru a dovedit Dr. Hamer (www.newmedicine.ca)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu