Powered By Blogger

candela

href="http://alliekatzgraphics.com/candle1.php">


Candle - Comments and Graphics Glitter

duminică, 13 decembrie 2009

rosu in gat-tratament naturist

Durere in gat, inflamare, amigdalitaAm avut mari probleme cu gatul in trecut, mi se inflamau ganglionii foarte usor, rosu in gat, dureri la inghitire, febra, puroi in gat, tratamente cu ampicilina si altele. Insa am citit pe undeva despre banala gargara cu apa calduta si sarata.Se pune o lingurita rasa de sare nerafinata si neiodata, daca gasiti, intr-o cana de apa calduta, cu care faceti gargara pana la terminarea apei. Repetati de cel putin 2 ori pe zi.Se rad cartofi si se stropesc cu alcool medicinal,sepun comprese toata noaptea.Apoi ceai de ceapa cu miere.Polen cu propolis si miere o lingura de 2 0ri pe zi.

Suplimentar, dupa gargara, scoateti limba cat mai mult in afara, avand capul aplecat in fata pana atingeti cu barbia in piept, pe cat posibil, astfel incat sa se produca o tensiune asupra zonei dureroase, rezulta un fel de masaj al ganglionilor. Relaxati limba si zona gatului, alternativ cu reluarea exercitiului. Puteti repeta scoaterea limbii si incordarea zonei gatului, totalizand 2-4 minute pentru faza cu limba scoasa. Cine poate sta asa toata perioada, este bine. cei care nu reusesc la inceput, pot alterna cu perioade de relaxare.
In acest fel am scapat de problemele cu gatul, chiar am dobandit un fel de imunitate, sunt foarte multi ani de atunci, de cand nu am mai avut probleme.

Un alt leac de mare ajutor, invatat de la un prieten din familie de stupari, consta in inghitirea unei linguri de miere peste care se pun 5-10 picaturi de tinctura de propolis, in functie de rezistenta fiecaruia, si de gravitatea inflamatiei.
Dupa asta, nu se mananca si nu se bea nimic minim 30 de minute, pentru a actiona remediul.

16 comentarii:

  1. fratilor dak gasiti un tratament pt gelozie va ros sa il postati k miam dat seama k pot fi vindecat doar prin impuscare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. gelozia inseamna neincrederea in tine, nu in persoana de langa. Inseamna ca nu te consideri destul de capabil sa tii o femeie langa tine si de aici vine teama de a nu o pierde.Trebuie sa ai mai multa incredere in tine si sa nu te gandesti tot timpul ca ea pune la cale un plan sa te paraseasca:)

      Ștergere
  2. sa mergti la un preot adevarat si sa vaspovediti, sa va rugati la bunul dumnezeu sa va inchinati sa faceti zilnic rugaciuni si Dumnezeu face minuni si va scapa de gelozie
    am suferit si eu.de asta in tinerete dar m-a scapat asa bunul Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  3. stimate anonim.La asa un articol despre rosu in gat,sa pui asa un comentariu.....ma face sa rad cu lacrimi.Nici nu te semnezi,si revii cu insistenta asupra acestui subiect al tau,diferit de articol,mi se pare ca e o deviere serioasa.Ia masuri stimate domn si pe alte cai,mergi la un medic de specialitate,la un preot,cred ca ai nevoie...Scuze,asta e parerea mea.Data viitoare iti sterg comentariile pentru ca nu sunt in ton cu postarea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da , nu sunt in ton cu postarea dar poate omul e disperat si incearca toate caile posibile:)

      Ștergere
  4. Sfat:
    modifica asezarea in pagina.
    trebuie sa derulezi pana jos sa vezi cate ceva si sunt multe spatii goale.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu am destula experienta in aranjarea paginii,asa ca am adaugat arhiva blog,am adaugat cautare blog si daca este cineva interesat cauta pe dreapta la postarile populare.O SA INCERC IMBUNATATIREA BLOGULUI.MULTUMESC PENTRU SFAT.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pt. Anonim: frate indragosteste-te de mine si te vindeci de gelozie pt. totdeauna,
    Anonima

    P.S. Bun sfatul pt. dureri in gat...

    RăspundețiȘtergere
  7. fetita mea are un an si 10 luni.as vrea sa stiu ceva,un tratament usor pt ea,pt rosu in gatut fara a mai recurge la antibiotice.ii curge si nasucul si horcaie noaptea,sau cd doarme se aude o harcaiala in gatut.nu stiu cum si ce sa i dau pt a o scapa de acest chin.va rog din suflet da ti mi un tratament..usor si rapid dc s ar putea va multumesc din suflet

    RăspundețiȘtergere
  8. trebuie facuta o analiza care se cheama exudat faringian,adica se ia putina secretie din gat la un laborator de analize cu un betisor steril infasurat in vata si se trimite la analize pentru a se vedea ce are fetita acolo.In functie de asta i se da tratament.E prea mica pentru a putea interveni cu alte procedee,nu stie sa faca inhalatii,nu poate face gargara,etc.dar va mai recomnand ceva.Exista Aparatul Salin care trebuie cumparat si tinut in priza in camera copilului non stop pentru ca elibereaza ioni negativi naturali cu sare si se rezolva problema.Cautati cu Google aparatul salin si comandati si inca o pereche de placi de sare sa aveti rezerva.Nu e scump si merita.Sanatate la fetita!

    RăspundețiȘtergere
  9. daca nu gasim sare nerafinata si neiodata,ce fel de sare putem folosi?acea sare care se pune la muraturi e buna?sau cea normala de bucatarie?va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sarea care se pune la muraturi e lipsita de iod.

    RăspundețiȘtergere
  11. as adauga cataplasmele pe piept si gargara cu solutia trachisan pe baza de ulei de menta. veti capa rapid de durerile de gat si in cateva zile si de rosu in gat/ sanatate maxima!

    RăspundețiȘtergere
  12. PENTRU GELOZIE SUNT REMEDII FLORALE DE BACH SI REMEDII HOMEOPATE

    RăspundețiȘtergere