Powered By Blogger

candela

href="http://alliekatzgraphics.com/candle1.php">


Candle - Comments and Graphics Glitter

joi, 31 decembrie 2009

Despre catina cu profesorul Ion Brad

Un fruct-miracol: catina

- Schimband putin subiectul, v-as propune sa discutam despre catina, marea dvs. pasiune. Ce noutati au aparut in tratamentul cu catina alba?

- Rezultatele de pana acum sunt surprinzator de bune. In maladiile canceroase, in mod cert, catina dubleaza efectul medicatiei, mareste imunitatea naturala a organismului si, deopotriva, micsoreaza sau chiar elimina efectele secundare nocive ale citostaticelor, cum ar fi caderea parului.
Rezultate mai mult decat incurajatoare am obtinut in SIDA. Cele trei negativari ale unor seropozitivi HIV arata ca sunt pe drumul cel bun, ca efectul imunoinductor al catinei poate fi miraculos. Repet, e vorba de niste pasi. Drumul e lung, dar cazurile exista, fiind confirmate de analize, inainte si dupa tratament.

- Cum se explica efectul anticancerigen al catinei?

- Cum stiti, m-am ocupat de tratarea cancerului in lucrarea mea de doctorat si, impreuna cu alti oncologi (dr. Ciustea, de pilda, care are acum o clinica de specialitate in Mexic), am tratat unele forme de cancer. Aceasta colaborare, dar si studiile ulterioare, au aratat ca dincolo de multimea substantelor active, in catina sunt reversori esentiali in lupta impotriva cancerului. Spre exemplu, acidul dehidroascorbic. E un acid care provine in principal din vitamina A, o vitamina ciudata - care in cantitate mare favorizeaza cancerul, iar intr-un complex metabolic anume, ajuta la vindecare.
Prof. ION BRAD - Alimentele - medicamente sau otrava?


- N-ar fi singura ciudatenie.

- Desigur. De ce persoanele usor hipertiroidiene fac foarte rar cancer? De ce grupa de sange este importanta? De ce persoanele cu B3 sunt cele mai rezistente la agenti patogeni, iar cele mai expuse au A2, 01, AB4? De ce fara vitamina B12 mori, dar aceeasi vitamina se interzice bolnavilor de cancer, pentru ca prin sinteza proteinelor ajuta la diviziunea celulara? Lumea stiintifica si medicala are inca mult de trudit pana la aflarea unor raspunsuri certe.

- In ce alte afectiuni s-a confirmat tratamentul cu catina?

- Paleta afectiunilor tratate este extrem de larga. Extractele de catina sunt imbatabile in arsuri si anumite boli de piele, in psoriazis, de pilda. Nu cu mult timp in urma, un caz de psoriazis generalizat s-a vindecat in doar 6 zile. E de precizat ca tratamentul in bolile de piele trebuie bine individualizat, ca unele forme de psoriazis sunt, de fapt, ori forme precanceroase, ori forme alergice, datorate noxelor profesionale.
Revenind, trebuie subliniat faptul ca extractul de catina mareste spectaculos efectul medicamentelor, cum este cazul in diabet, iar prin calitatile ei de stimulare a imunitatii se adreseaza multor afectiuni - de la boli hepatice pana la boli ale sistemului digestiv.

- Unde se pot gasi produsele din catina?

- Aceste produse se gasesc in unele farmacii, iar uleiul de catina se extrage la Orastie, Bistrita, Bucuresti. Si industria farmaceutica romaneasca a inceput sa foloseasca virtutile catinei, dar chiar si asa, se face prea putin pentru valorificarea acestei imense bogatii naturale, pe care o avem la indemana.

Sursa: Formula As

2 comentarii:

  1. Domnul Ion Brad care studiaza catina este acelasi cu domnul Ion Brad care a scrisa *Romanul de familie*, etc. ?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu daca a scris romane,dar aici spune bine......

    RăspundețiȘtergere