Powered By Blogger

candela

href="http://alliekatzgraphics.com/candle1.php">


Candle - Comments and Graphics Glitter

miercuri, 23 noiembrie 2011

Usturoiul,ce poate fi tratat....

ARTRITA
 
     ¬   Amestecaţi o parte de miere în doua părţi apă călduţă şi apoi adăugaţi o linguriţă de scorţişoara pudră. Faceţi o pastă şi masaţi-o uşor în partea de corp care vă doare.
     ¬   Durerea cedează în interval de 15 minute, în cele mai multe cazuri. 
     ¬   Pacienţii cu artrită îşi pot administra zilnic câte o cană de apă fierbinte cu două linguri de miere şi o linguriţă de scorţişoară pudră.
    ¬   Daca remediul se administrează cu regularitate, chiar şi artrita cronică poate fi vindecată.
    ¬   Într-un studiu recent efectuat de Universitatea din Copenhaga, s-a constatat că atunci când doctorii le-au administrat pacienţilor o combinaţie de o lingură de miere cu o jumătate de linguriţă de scorţişoară pudră înainte de micul dejun, timp de o saptamana, din 200 de pacienti trataţi, 73 de pacienţi au scăpat complet de dureri în interval de o luna. Majoritatea acestor pacienţi nu puteau merge sau aveau o libertate de mişcare restrânsa, dar dupa terapie, au început să meargă cu mai puţine dureri.
 
          CĂDEREA PĂRULUI – asta e pe bune!!!
 
     ¬   Cei care au probleme de caderea părului sau calviţie pot aplica pe păr o pastă alcatuită din ulei de măsline fierbinte, o lingură de miere, o linguriţă de scorţişoară pudră înainte de baie, lasand-o sa acţioneze aproximativ 15 minute, după care se spală părul.
     ¬   S-a demonstrat că remediul este eficient şi daca se păstreaza timp de 5 minute.
 
          INFECŢII URINARE
 
     ¬   Luaţi două linguri de scorţişoară pudră şi o linguriţă de miere într-un pahar de apa calduţă şi beţi. Distruge toţi germenii din vezica urinară.
 
          DURERI DE DINŢI
 
      ¬   Faceţi o pastă dintr-o linguriţă de scorţişoară pudră şi cinci linguriţe de miere şi aplicaţi pe dintele care doare. Remediul se poate aplica de 3 ori pe zi (zilnic) până când dintele nu mai doare.
 
          Aveti probleme cu COLESTEROLUL? Iata ce puteti face:
 
     ¬   Două linguri de miere şi trei linguriţe de scorţişoară pudră, amestecate cu  450 ml. de ceai, dacă sunt administrate unui pacient care are colesterolul mare, vor reduce nivelul colesterolului din sânge cu 10% în interval de 2 ore.
     ¬   Ca şi în cazul pacienţilor cu artrită, dacă remediul se administrează de 3 ori pe zi, reduce nivelul colesterolului.
     ¬   Conform unei informatii publicate într-o revista medicală, mierea în stare pură consumată zilnic împreună cu mâncarea înlătură problemele de colesterol.
 
          RĂCELI
 
     ¬   Cei care suferă de răceli normale sau severe ar trebui să ia o lingură de miere călduţă cu 1/4 linguriţă de scorţişoară pudră timp de 3 zile.
     ¬   Acest remediu vindecă majoritatea cazurilor de tuse cronică, raceala şi curăţă sinusurile.
 
          BOLI CARDIOVASCULARE
 
     ¬   Faceţi o pastă din miere şi scorţişoară pudră. Ungeţi pe pâine sau umpleţi clătitele cu această pastă în loc de dulceaţă sau gem şi mâncaţi cu regularitate la micul dejun.
     ¬   Reduce colesterolul din artere şi salvează pacientul de riscul unui atac de cord.
     ¬   Pentru cei care au suferit deja un atac de cord, urmaţi acest remediu zilnic pentru a preveni apariţia unui alt atac.
     ¬   Consumul cu regularitate al produsului de mai sus reduce dispneea şi întăreşte ritmul cardiac.
     ¬   În America şi Canada, mai multe spitale şi-au tratat pacienţii cu succes când au descoperit că arterele şi venele îşi pierd flexibilitatea şi tind să se astupe. Mierea şi scorţişoara îmbunătăţesc circulaţia sanguina. 
 
          LONGEVITATE
 
     ¬   Ceaiul cu miere şi scorţişoară, consumat cu regularitate, desi este greu de crezut…s-a dovedit stiintific: încetineşte efectele îmbătrânirii.
    ¬   Pentru ceai, puneţi la fiert 4 linguri de miere, 1 lingură de scorţişoară pudră şi 3 căni de apă.
     ¬   Beţi 1/4 de cană, de 3 până la 4 ori pe zi. Vă păstrează pielea sănătoasă şi fină şi încetineşte efectele îmbătrânirii.
     ¬   De asemenea, creşte speranţa de viaţă, vă veţi simţi mult mai tânar(ă) !
 
          ACNEE – reteta pentru adolescenti si copiii care au ajuns la pubertate: 
 
     ¬   Formaţi o pastă din trei linguri de miere şi o linguriţă de scorţişoară pudră. Aplicaţi această pastă peste coşuri seara înainte de culcare. Faceti efortul de a dormi cu tratamentul pe fata. Daca reusiti(si asa ar trebui) sa tineti „masca” peste noapte…spalaţi-o cu apă călduţă în dimineaţa următoare. Dacă tratamentul se aplică timp de două săptămâni, va înlătura coşurile de la radacina.
 
 
          Cu dedicatie pentru reprezentantele sexului…frumos:
          O CURA DE SLABIRE 100% naturala!
 
     ¬   În fiecare dimineaţă pe stomacul gol, cu o jumătate de oră înainte de micul dejun şi seara înainte de culcare, beţi miere şi scorţişoară pudră fierte într-o cana de apa.
     ¬   Daca se administrează în mod regulat, acest remediu duce la reducerea greutăţii chiar şi a celor mai obeze persoane.
     ¬   De asemenea, administrarea cu regularitate a acestui remediu previne depunerea de grasimi în organism chiar dacă persoana respectivă consumă o dietă hipercalorică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu