Powered By Blogger

candela

href="http://alliekatzgraphics.com/candle1.php">


Candle - Comments and Graphics Glitter

vineri, 25 noiembrie 2011

Cum te influenteaza vietile anterioare


Vietile anterioare te influenteaza in prezent si tocmai de aceea e bine sa-ti cunosti lectia karmica. Sa stii ce greseli ai facut in trecut si ce sa indrepti acum. Invatand lectiile karmice, poti avea o viata implinita. Pentru asta, trebuie doar sa faci un mic exercitiu numerologic si apoi sa iei aminte.
Cifra lectiei karmice fiecarei litere din care e format numele tau ii corespunde o anume cifra, conform tabelului de mai jos.

A, J, S - 1
B, K, T - 2
C, L, U - 3
D, M, V - 4
E, N, W - 5
F, O, X - 6
G, P, Y - 7
H, Q, Z - 8
I, R - 9

Scrie-ti numele si prenumele pe o coala alba si, sub fiecare litera, trece cifra corespunzatoare. Numele trebuie sa fie cel din certificatul de nastere, nu de casatorie! Sa spunem ca te numesti Andreea Voinescu. Cifrele corespunzatoare sunt, in ordine, 1, 5, 4, 9, 5, 5, 4, 6, 9, 5, 5, 1, 3, 3. Lipsesc 2, 7 si 8. Prin urmare, va trebui ca in aceasta viata sa indrepti greselile 2, 7 si 8 din existentele anterioare si sa urmezi exact acele lectii karmice care sa te ajute sa faci acest lucru.

Lectia 1 (nu ai in nume cifra 1)
Greselile vietilor anterioare: ai ratat multe lucruri din pricina lipsei de ambitie si determinare. Ai fi putut face mai mult pentru tine si cei din jur daca nu ai fi plecat atat de des urechea la ce spun asa-zisii prietenii.Ce sa faci in viata asta: din cauza celor intamplate in vietile anterioare, ai tendinta sa fii prea circumspecta cu cei din jur, sa-I banuiesti pe toti ca vor sa te traga pe sfoara. Trebuie sa te straduiesti sa ai mai multa incredere in tine, dar sa nu te lasi influentata de falsii prieteni. Stabileste obiective rezonabile, pe care sa le poti indeplini dozandu-ti ambitia! Pe masura ce trece vremea, propune-ti tinte mai importante si greu de atins.

Lectia 2 (nu ai in nume cifra 2)

Greselile vietilor anterioare: egoism, indiferenta. In plus, se pare ca ai calcat pe cadavre ca sa-ti atingi scopul.
Ce sa faci in viata asta: esti pusa la anumite incercari pentru a-ti putea lua revansa. Lectia ta este sa fii mai buna, sa ai multa rabdare si sa dai dovada de intelegere pentru nevoile celorlalti. Ai fost un munte de egoism, iar acum trebuie sa-ti indrepti greseala incercand sa lucrezi in echipa. Altfel, nimic nu va functiona cum trebuie.

Lectia 3 (nu ai in nume cifra 3)

Greselile vietilor anterioare: sa iei viata prea in serios nu este neaparat o greseala, dar, cand din cauza asta iti reprimi orice bucurie, gresesti si fata de tine, si fata de cei dragi. Ei bine, asta ti s-a intamplat intr-o viata anterioara.
Ce sa faci in viata asta: ca sa-ti fie bine, ar trebui sa uiti de...perfectiune. De altfel, incercarea de a face lucrurile cat mai bine iti consuma toata energia. De aceea, lectia pe care ar trebui s-o inveti acum si care te va ajuta este ca perfectiunea nu reprezinta calea spre fericire, ci dimpotriva.

Lectia 4 (nu ai in nume cifra 4)

Greselile vietilor anterioare: ai fost imprastiata, superficiala, confuza. Practic, n-ai stiut ce sa faci cu viata ta.
Ce sa faci in viata asta: ceva parca nu te lasa sa fii spont ana . Este mai mult un antrenament pentru lectia karmica pe care ar trebui s-o inveti: fii mai disciplinata cu tine insati, nu lasa influentele exterioare, circumstantele sa te abata de la telul tau!

Lectia 5 (nu ai in nume cifra 5)

Greselile vietilor anterioare: frica de nou, teama de schimbare, lipsa de indrazneala, in sensul de a experimenta.
Ce sa faci in viata asta: sa dai dovada de mai multa initiativa si de entuziasm, sa ai spirit de aventura. Altfel, vietile anterioare se vor razbuna.

Lectia 6 (nu ai in nume cifra 6)

Greselile vietilor anterioare: ai fugit intotdeauna de raspundere. Ai pretins ca esti libera, dar, de fapt, i-ai ranit pe cei care te iubeau.
Ce sa faci in viata asta: trebuie sa inveti ce inseamna sinceritatea relatiilor, puterea de sacrificiu, capacitatea de a darui. Fara sa ceri nimic in schimb.

Lectia 7 (nu ai in nume cifra 7)

Greselile vietilor anterioare: ai fost daruita cu un har anume pe care nu l-ai apreciat.
Ce sa faci in viata asta: esti obligata sa te autoperfectionezi, sa-ti cauti talentul acela pierdut, pe care va trebui sa-l valorifici.

Lectia 8 (nu ai in nume cifra 8)

Greselile vietilor anterioare: banii ti se scurgeau printre degete. Ai risipit totul fara nici un fel de responsabilitate.
Ce sa faci in viata asta: va trebui sa inveti care e valoarea banilor, sa fii responsabila si sa dai socoteala pentru faptele tale. Daca nu vei face asta, intotdeauna vei avea probleme financiare greu de depasit.

Lectia 9 (nu ai in nume cifra 9)

Greselile vietilor anterioare: fara prea mult respect pentru viata celorlalti, ai facut numai ce ai vrut, influentand in mod negative destinele celor apropiati.
Ce sa faci in viata asta: va trebui sa inveti ca daruirea de sine nu inseamna neaparat un sacrificiu. Esti menita sa te dedici celor aflati in nevoie. Poate ca nu-ti dai seama deocamdata, dar altfel nu-ti vei gasi linistea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu