Powered By Blogger

candela

href="http://alliekatzgraphics.com/candle1.php">


Candle - Comments and Graphics Glitter

joi, 14 aprilie 2011

Cele 12 mudre ale zodiacului chinezesc

chakr1
Mudrele au fost practicate din toate timpurile si de catre toate religiile. Uneori chiar si noi practicam mudrele fara ca sa realizam acest lucru deoarece “mudra” inseamna o pozitie anume a palmelor si a degetelor de la mana. Forma corecta de plural a acestui cuvant este “mudras”.
Este imposibil sa nu fi vazut macar o data imagini, icoane sau statui reprezentandu-i pe Iisus Hristos, Buddha, Shiva sau alti lideri religiosi, sfinti si Mari Maestrii, tinand mainile in pozitii specifice. Practicarea mudrelor are un rol foarte important in restabilirea starii de sanatate, in special atunci cand va activati palmele si varfurile degetelor cu simboluri Reiki.
Pentru a va ajuta sa invatati mai usor principalele mudre din traditia chineza - mudrele celor 12 animale celeste - si poate chiar sa va dam sansa sa realizati cate din acestea le practicati deja inconstient, va prezentam imaginea de mai sus. Aici puteti vedea mudrele corespunzatoare fiecarei zodii chinezesti. Aceasta nu inseamna ca puteti aplica doar mudra corespunzatoare zodiei voastre, ci oricare dintre ele.
Bafta la practica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu