Powered By Blogger

candela

href="http://alliekatzgraphics.com/candle1.php">


Candle - Comments and Graphics Glitter

luni, 7 februarie 2011

Schimbarile prin care trecem in 2012

LISTA SCHIMBARILOR PRIN CARE TRECEM, IN PERSPECTIVA ANULUI 2012... (ii multumim Irinei) Shekinah si Transmisiile Razei Albastre Catre toti Purtatorii Luminii

"In urmatoarele etape ale Luminii, va veti contopi cu esenta voastra, iar universul va sustine acum adevaratul vostru mod de a fi. Pe masura ce va integrati in alinierea cosmica a anului 2012, se vor trezi talentele si capacitatile voastre spirituale, aflate pana acum in stare latenta si toate simturile vi se vor ascuti. Acest aliniament central galactic, din 2012, va reprezenta exact inceputul unei vieti pe masura menirii voastre.

Corpul vostru Christic

Va veti putea misca mult mai confortabil in corpurile voastre pamantene. Ele vor putea purta mai mult din esenta voastra autentica, intrucat cantitatea de Lumina din voi va creste, permitandu-va sa incorporati mai multa energie Divina – “Inaltarea”. Acest proces de Ilumiare este Calea Christica prin Maria Magdalena, care v-a fost ascunsa. Aceste invataturi pierdute ale lui Christos va vor fi revelate.

Corpurile voastre pamantene – porti stelare secrete

Pentru sprijin si cunoastere, veti lucra cu modelul vostru originar sacru si va veti contopi cu fortele cosmice si planetare de Lumina. Acest lucru va va da posibilitatea de a conlucra cu toate sufletele cu o frecventa mai inalta de vibratie, pentru a realiza o puternica vindecare sacra si aliniere a Planetei Pamant. Aceasta trezire va aparea in masa, demonstrandu-va cat de unificat actioneaza Creatia si de ce sunt capabile, cu adevarat, sufletele, atunci cand sunt unite.

Voi sunteti Zeii care s-au intors sa reactiveze Piramidele si Siturile Sacre

Multi dintre voi ati mai fost aici inainte, ati lucrat si ati creat templele sacre si piramidele, care erau instrumente ale Divinitatii, destinate vindecarii, calatoriilor in alte dimensiuni si in spatiu si pastrarii comuniunii cu neamul vostru sacru.

Iata de ce, multi dintre noi sunt atrasi de siturile si vortexurile sacre, pentru a trai experienta acestor energii, care exista in alte taramuri. Voi veti participa la reactivarea acestor situri si piramide sacre si, de asemenea, le veti simti si le veti activa pe cele noi, care vor aparea.

Sunteti pregatiti sa deveniti asa cum ati fost meniti?
LISTA SCHIMBARILOR PRIN CARE TRECEM PANA IN 2012

* Trezirea subita; oameni care nu se aflau pe calea evolutiei spirituale se vor trezi la chemarea inaintasilor stelari.

* Schimbari in munca spirituala; va veti rafina capacitatile spirituale si vor iesi la iveala alte aspecte, fara precedent, ale sinelui vostru launtric. Multi vindecatori ai Razei Albastre se retrag, fiind atrasi pe o noua cale.

* Schimbarea serviciului, a carierelor si a relatiilor de durata – toate acestea se vor incheia sau se vor schimba, facand loc unor noi oportunitati.

* Va simtiti bolnavi si extenuati, mai ales in timpul afluxului de energie din preajma eclipselor solare si lunare si a alinierilor cosmice, intrucat corpurile voastre trec printr-un proces de rafinare a energiilor.

* Nu va veti mai simti confortabil in vechile energii, corpuri si situatii; nu veti mai putea tolera energiile de vibratie mai joasa. Universul va va purta de grija in multe feluri. Daca va veti forta vointa, corpul si starea voastra de sanatate vor avea de suferit.

* Corpul si fiinta voastra functioneaza acum la o frecventa mai inalta, asa ca multe lucruri pe care le-ati facut in trecut nu mai merg acum. Veti gasi noi modalitati de a va ajuta vehiculul vostru sacru, ce are acum o vibratie mai inalta si care continua sa se transforme.

* Va schimbati dieta, pentru a spori cantitatea de Lumina care patrunde in corpul si fiinta voastra.

* Descoperiti noi cai si noi ghizi care sa va sprijine in conectarea cu spiritul vostru; ei fac parte din neamul sufletului vostru, care va da putere si va ajuta sa va extindeti constiinta.

* Va puteti simti separati de Dumnezeu si de ghizii vostri. Modul in care ati primit calauzirea Divina si cunoasterea interioara s-a schimbat. In prezent, voi sunteti la un nivel de maestru. Stiu ca sunteti intr-o perioada de readaptare, in care conexiunile voastre vor deveni si mai stranse.
* Manifestarile sunt mai rapide, cu perioade de pauze, care par sa va tina pe loc, apoi au loc schimbari energetice misterioase.
* Au loc modificari ciudate la nivelul corpului vostru fizic, pe masura ce capatati noi intuitii si o viziune mai inalta; acestea pot fi insotite de o presiune la nivelul capului. Va simtiti capul ca si cum ar fi prins intr-o menghina, apoi, senzatia de eliberare va anunta ca valurile dupa care v-ati ascuns esenta autentica, au fost indepartate.
* Va treziti din somn, obositi. Sinele vostru cel mai inalt si ghizii lucreaza asupra fiintei voastre, aratandu-va si mai multa bunavointa.
* Sunt vremuri in care sunteti super sensibili la energii si vibratii.
* Aveti nopti fara somn. Valurile puternice ale frecventelor cosmice revarsate pe Pamant se interfereaza cu energiile pamantene, generand o stare de neliniste. Voi, ca ancore Divine ale sursei de lumina cosmica, va echilibrati si va realiniati campurile voastre de energie.
* Rezonantele frecventei sunetului vor deveni o metoda de transformare vindecatoare, de comunicare si patrundere in taramurile sacre.
* Extinderea si trezirea inimii.
* Traiti emotii mai puternice, odata cu eliberarea de energii.
* Intalniti alti oameni din familia voastra de suflete. Veti iesi din lunga hibernare, in care ati fost singuri si, treptat, reveniti in lume, intr-un grup care ancoreaza energia sacra, pentru a va simti mai plini de viata si in siguranta.
* Animalele si celelalte fiinte vii, la nivel colectiv si individual, vor actiona ca un barometru al lucrurilor ce se intampla cu adevarat in lumea noastra. Urmariti semnalele pe care vi le transmit. Incepeti sa comunicati cu ele, fiindca aveti aceasta capacitate innascuta.
* Veti fi atrasi sa lucrati cu cristale si cu fiinte de cristal. Cristalele au informatii codificate de impartasit si va vor ajuta sa va echilibrati frecventa energiei si sa fiti mai impamantati.
* Se manifesta o masiva reintoarcere la Femininul Sacru.
* Oportunitati, indisponibile altadata, vor aparea de la sine.
* Veti incepe sa va simtiti mai optimisti, pe masura ce traiti din ce in ce mai mult experienta esentei voastre autentice. Va fi ca si cum un prieten pierdut s-ar fi intors acasa. Acest optimism va va face mai deschisi si mai receptivi.

Ce puteti face pentru a va armoniza cu noile frecvente ale lui 2012 in viata voastra, pentru echilibru si pace. Folositi instrumenele voastre sacre, darurile primite de la spirit.

Darul naturii voastre supersensibile

Dragi frati. Purtatori ai Luminii, exista un motiv pentru natura voastra supersensibila. Omul adevarat este o fiinta sensibila, empatica, ce se afla in armonie si comuniune sacra cu Natura, vantul, apa, pamantul, copacii, animalele, cu ceilalti oameni, cu stelele si cosmosul. Acesta este “Tiparul vostru Originar”, intentia originara a Creatiei Divine. Candva, cand o multime de seminte stelare din centrul Galactic au atins Pamantul, asa stateau lucrurile.

Iar voi, Purtatori ai Luminii, aveti codificata in sufletele voastre aceasta raza puternica, ce activeaza Tiparul Divin originar. Nu este intotdeauna confortabil sa fiti asa, aici, in timp ce planeta trece prin atatea schimbari. Natura voastra ultrasensibila va ajuta sa intelegeti ca ea face parte din sufletul vostru originar, autentic, care va va calauzi prin hatisul schimbarilor ce vor veni. Va sfatuim sa incepeti sa lucrati cu templele voastre sacre, de sorginte Divina - corpurile voastre - si sa onorati aceasta trasatura de natura Divina, care va deveni extrem de valoroasa pentru voi in viitor.

Darurile voastre de Extindere a Constiintei, Continua Schimbare, Transformare si Evolutie

Sunteti meniti sa va extindeti constiinta, iar acesta este modul plenar in care lucreaza universul, in mod constant. De aceea nu va plac etichetarile; restrictii exista in religiile organizate. Simtiti ca va sunt luate puterile sacre. Stiti deja cum sa lucrati cu universul si cu Creatia.

· Lasati sa plece energiile si formele-gand de joasa vibratie.

· Cand aveti dubii, pentru a va simti mai in siguranta in noile coordonate ale esentei voastre reale si, in timp ce sistemele lumii voastre trec prin mari transformari, cautati adevarul in Natura. Ea va incepe sa va vorbeasca, mai tare si mai clar decat inainte.

· Simtiti mai intens Divinul sacru Feminin in Corpurile voastre. Fiind mai constienti in propriul corp, veti sti ce este cu adevarat calauzire divina si ce este doar iluzie.

· Ati putea avea nevoie de mai multa odihna, de minerale si de anumite stari care sa va ajute corpul sa devina Lumina. ODIHNA va fi necesara intre perioadele in care portile stelare vor trimite un aflux de energii. Permiteti-va sa va odihniti, chiar daca vi se pare nu ati muncit prea mult in lumea din afara. Va aflati pe calea sacra a Luminii, care trebuie onorata.

· Jucati-va mai mult, amuzati-va si bucurati-va; miscarea, ritmul, muzica si dansul va vor fi de mare ajutor.

· Lucrati si jucati-va cu regatele device si ale elfilor (spiritele naturii), cu spiritul apei si plantele vindecatoare. Parcurgeti toate aceste schimbari impreuna, iar ele au multe de impartasit cu voi.

· Este timpul sa claditi si sa restabiliti relatii cu Ingerii Vietii, cunoscuti drept elemente si cele patru directii. Veti incepe sa va deschideti catre aceste relatii sacre, urmandu-va chemarea interioara.

· Aliniati-va cu Vointa Divina; acest lucru va va elibera complet si va aduce in viata voastra binele cel mai inalt, absolut, fara a fi nevoie de vreun efort.

· Lucrati cu elementalii corpului vostru, asistentii vostri in probleme de sanatate pentru vehiculul vostru fizic.

· Permiteti-va sa fiti creativi, acest aspect ajutandu-va sa urmati fluxul, in ritmurile sacre ale Creatorului.

· Purificati-va de toata energetica inutila si invechita. Stadiul in care va aflati acum va arata acest lucru in toate modurile posibile si in toate formele de viata – Eliberati-va!

In lumea voastra vor fi transformari si o continua regrupare, pana cand totul se va stabiliza. S-ar putea sa para ca este haos, pana cand are loc realinierea. Voi veti fi ancorele in timp de furtuna, si DA, sunteti pregatiti, asa cum au fost sufletele voastre inca de la inceputurile timpului. Realiniindu-va zilnic cu fluxul si ritmurile Sursei/Creatorului – Alinierea Divina – veti trai o viata plina de gratie si liniste, acum si in viitor."

Sursa: Editura For You

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu