Powered By Blogger

candela

href="http://alliekatzgraphics.com/candle1.php">


Candle - Comments and Graphics Glitter

miercuri, 9 martie 2011

Interesant 2

Astazi este 9 martie, zi de inceput al Ciclului Universal al creatiei. Doamna Elena Cocis face o prezentare care sa va ajute ca, impreuna cu celelalte mailuri despre acest moment, trimise acum cateva zile, sa va puteti incadra in aceste energii care nu au mai fost NICIODATA pe Pamant si care ne ajuta in evolutie, la acest sfarsit de drum.
Calatorie placuta si plina de rezultate! cu drag, Monica

Dragii mei,
Ziua ce mare a sosit. Incepand de astazi, Ciclul Universal al Creatiei Divine isi incepe drumul. Vieti de-a randul ne-am pregatit pentru a ajunge aici.
Sufletul nostru stie si sarbatoreste. Ce ar mai putea fi spus? Cuvintele au devenit sarace si, uneori, chiar ne incurca!
Sa lasam trairea sa se exprime liber, ochii sufletului sa vada, constiinta noastra sa se extinda, mai mult si tot mai mult. Cu ceea ce eu pot si in masura in care imi va fi ingaduit, voi contribui la constientizarea fiecarei etape a Drumului nostru spre Unime. Singura insa, nu voi face fata. Luati-va ca aliati pe cei doi invatatori de seama, Calleman si Barbara Hand Clow*, care explica pe indelete, clar si detaliat, fiecare pas al acestei uriase cunoasteri. Oricat as vrea sa sintetizez, sunt prea multe de spus. Totusi, voi incerca sa va aduc in atentie, la timpul potrivit, cate o particica din ceea ce ei m-au invatat – si inca ma mai invata. De cate ori ma aplec asupra unui aspect, descopar noi si noi valente.
* cartile lor sunt publicate de Editura For You www.editura-foryou.ro
In ceea ce urmeaza, voi face o scurta descriere a acestui Val, care incepe azi. De fiecare data cand suntem in energia unui anumit moment cosmic, voi proceda la fel – adica voi semnala si voi descrie, in cateva cuvinte, ceea ce este mai important.
Desi am transmis intregul calendar al acestui Ciclu cosmic, voi relua, la inceput de val, matricea Divina specifica fiecaruia si ma voi stradui sa semnalez virtutile si temele pe care le aduce in atentia noastra. Cu alte cuvinte. a inceput recapitularea. Fie ca le observati, fie ca nu, energiile zilei se manifesta. Scopul este acela de a ne ajuta sa ne implinim destinul nostru luminos, sa ne ghideze spre acolo unde ne este profetit sa ajungem.
Urmeaza vremuri unice, evenimente cosmice ce nu s-au mai petrecut niciunde in Univers. Daca vom atinge Punctul Zero, starea de liniste si pace din ochiul furtunii, ne vom bucura de fiecare clipa a Vietii si vom sarbatori cu toata fiinta noastra, ceea ce ne va fi daruit.
Iata cateva aspecte ale acestui prim Val:

Kin*
ton
simbol
ziua
luna
anul

27
1
cerb/caprioara
9
3
2011
miercuri
28
2
iepure
10
3
2011
joi
29
3
apa
11
3
2011
vineri
30
4
caine
12
3
2011
sambata
31
5
maimuta
13
3
2011
dum
32
6
drum
14
3
2011
luni
33
7
porumb
15
3
2011
marti
34
8
jaguar
16
3
2011
miercuri
35
9
vultur
17
3
2011
joi
36
10
bufnita
18
3
2011
vineri
37
11
pamant
19
3
2011
sambata
38
12
cremene
20
3
2011
dum
39
13
furtuna
21
3
2011
luni
40
1
ahau
22
3
2011
marti
41
2
dragon
23
3
2011
miercuri
42
3
vant
24
3
2011
joi
43
4
noapre
25
3
2011
vineri
44
5
soparla
26
3
2011
sambata







* inseamna numarul zilei din succesiunea celor 260 de zile ale calendarului Tzolkin. Ciclul Universal are loc intre ziua 27 si 260, deci are 234 zile, Zilele marcate cu gri reprezinta creasta valului, adica mijlocul perioadei.

          Probabil ca stiti deja, din toate mesajele anterioare, ca trecenele se succed in aceeasi ordine, doar ca fac parte altfel din matricea Timpului Sacru. Nu mai curg intr-un val de 20 de zile, ci doar de 18. Desigur, asta schimba foarte multe aspecte, dar trecena in sine isi pastreaza valenta.
Acest prim val al noului Ciclu incepe cu trecena Cerbului, sau Caprioara.
Asezata intre Cerb si Furtuna, aceasta trecena ofera multe provocari, desi blanda si cu repere foarte clare. Provocarea vine din aceea ca Iepurele (sau Steaua, cum mai este denumit) este cea care construieste dualitatea, iar Maimuta este navigatorul acestui val. Imaginati-va cum este misiunea celui care are o mama Stea – cea cu capacitatea cea mai mare de multiplicare si care va inventa scoli dupa scoli, pentru a-si pregati copilul sa faca fata Furtunii – punctul final al calatoriei. Sau un sef Maimuta, pe care trebuie sa il asculti pentru a trece clasa, dar care este cel mai creativ, imaginativ si pus pe sotii dintre simboluri; el va crea in permanenta ceva nou, va aduce temele in toata complexitatea lor, fara sa oboseasca vreodata, iar Steaua, cea care este asemuita cu Iepurele cel fertil, le va inmulti neincetat. La toate astea se adauga si capacitatea Apei, cea care imprima miscarea valului, de a patrunde in toate cotloanele subconstientului, dar care este, in acelasi timp, forta vindecarii, a curatarii si a eliminarii tuturor blocajelor. Faptul ca pe tonul 6 se afla Drumul, da sens binecuvantarilor Apei, pentru ca aceasta asociere intre tonurile care marcheaza inceputul miscarii si cel care stimuleaza circuitul, dezvaluie in aceasta trecena sensul spiritual al misiunii, cu atat mai mult cu cat Porumbul vegheaza la desavarsirea sa. Calea prin care se poate face fata acestor provocari, este intelepciunea. Bufnita este cea care ne arata cum materializam, ne aduce in atentie puterea iertarii si valorile etice de urmat, mai ales daca tinem seama de faptul ca echilibrul perfect al valului il aduce Jaguarul.
Ultimele cinci zile ale acestui prim Val, sunt guvernate de Ahau.
Trecena lui Ahau incepe in valul unu si isi continua drumul in valul al doilea cu simbolul Sarpelui pe tonul 6. Asta inseamna ca miscarea valului doi va fi destul de puternica – dar, in acelasi timp, plina de intelepciune si cunoastere. Vom vorbi despre al doilea val, in ziua potrivita.
Ceea ce avem acum de remarcat este doar ca ziua de 22. 03 este o zi foarte speciala, cu multe aspecte care ar trebui semnalate, dar ma voi opri doar asupra faptului ca, pentru ca suntem la inceput de Drum, Ahau va asigura trecerea de la primul ,la al doilea val. Asta inseamna ca ajutorul oferit de Univers este nemarginit si nebanuit, bland dar ferm. Suntem ajutati, indrumati si asistati de insasi Lumina Divina a Creatorului, a Marelui Spirit, a parintilor nostri Divini. 
Cu toata dragostea,
Elena Cocis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu