Powered By Blogger

candela

href="http://alliekatzgraphics.com/candle1.php">


Candle - Comments and Graphics Glitter

marți, 15 iunie 2010

citricele si semintele de marar alina durerile de dinti

Seminţele de mărar şi lămâia te ajută să scapi de durerea de dinţi

Acidul citric ucide cu eficienţă germenii, iar calmarea durerii se instalează instantaneu
Cum durerile de dinţi sunt greu de su­portat, medicii stomatologi recomandă câteva trucuri pentru a ameliora această stare de disconfort fără a apela la medicamente. Astfel, sucul de ceapă va reduce considerabil durerea în doar câtva minute, dacă se vor picura câţiva stropi de suc pe dintele care doare. Sucul de lime conţine acid citric, care ucide cu eficienţă germenii. Potrivit spe­cialiştilor, acest suc va curăţa locul infecţiei cu eficienţă. În plus, dacă durerea apare după ce am mâncat, atunci se recomandă amestecarea sucului de lime cu bicarbonat de sodiu, pentru a elimina resturile rămase între dinţi.
Seminţele de mărar combinate cu sucul de lămâie, bogat în acid citric, ajută şi ele la calmarea durerii. Amestecul re­zultat se încălzeşte puţin şi se aplică pe zona cu probleme cu ajutorul unui beţişor din bumbac. Durerea dispare instantaneu.
Stomatologii mai recomandă uleiul de cuişoare, care are efect antiseptic. De asemenea, el împiedică împrăştierea infecţiei şi reduce semnificativ durerea. Este de preferat să nu fie înghiţit pentru că este amar.
Alcoolul are proprietăţi de calmare a durerilor insuportabile de dinţi. Acesta are efect de a anestezia zona. Astfel, se recomandă clătirea locului dureros cu whisky de mai multe ori ca să atenueze durerea. În acelaşi timp, extractul de vanilie nu este bun doar la deserturi, acesta ajută şi la reducerea durerilor dentare. Potrivit specialiştilor, are un efect destul de rapid şi poate fi aplicat ca atare pe zona respectivă.
Sursa: Gandul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu