Powered By Blogger

candela

href="http://alliekatzgraphics.com/candle1.php">


Candle - Comments and Graphics Glitter

vineri, 28 august 2009

reumatism-remedii

Reumatismul are un grad de toxicitate la nivelul intestinului gros, de aceea, toti reumaticii ar trebui sa faca o data la 15 zile o spalatura intestinala.
Reteta: Se fierb in doi litri de apa, timp de zece minute, 25 g fructe de ienupar si 25 g frunze de salvie. Se strecoara si se adauga doua linguri de sare grunjoasa de mare, care trebuie dizolvata complet.Se bea in decursul unei zile.Se poate repeta la 10 zile.

Ceaiuri:

Se vor lua zilnic, timp de 3 saptamani, trei cani mari de ceai din urmatorul amestec: flori de cretusca, flori de musetel, cimbrisor, frunze de fag si fructe de ienupar, in parti egale (cate 25 g fiecare). Se adauga in apa fierbinte o lingura din amestecul mentionat mai sus, care se lasa la infuzat 5 minute. In primele zile, acest amestec poate provoca diaree de curatare si usurare, care nu trebuie sa va alarmeze, pentru ca are efect detoxifiant. Cine face aceasta cura mai poate folosi un amestec din: 1 g coada-calului, 1 g frunze de urzica moarta si 1 g frunze de coacaz negru, sub forma de pulbere, administrat sublingual, de patru ori pe zi, cu 30 de minute inaintea meselor principale. Dupa ce se tine 15 minute sub limba, amestecul se inghite cu apa.Ceaiul de urzica si papadie ajuta la fel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu