Powered By Blogger

candela

href="http://alliekatzgraphics.com/candle1.php">


Candle - Comments and Graphics Glitter

luni, 9 septembrie 2013

Reteta sigura pentru fisura anala si hemoroizi

Reteta care merge sigur pentru orice fisura anala:

Am avut hemoroizi si fisura anala si am suferit 9 luni de zile, incercand fel si fel de supozitoare si creme (intai de la farmacie apoi de la naturiste). Parea ca nimic nu se poate face si ca nu e ceva vindecabil eventual trebuie ajuns la chirurgie. In cele din urma am rezolvat fara chirurgie si ma simt in masura sa va dau reteta care da rezultate imediate indiferent de cat ati avut de suferit pana in prezent. Urmati-o cu incredere exact asa cum este scrisa mai jos si veti avea rezultate imediat.

Iata Reteta:
1. a) Cumparati coada calului planta (de la plafar sau magazin de naturiste). O macinati in rasnita de cafea pana o faceti o pulbere fina. Cu cat mai fina cu atat mai bine. Evident nu trebuie sa exagerati. Pulberea o tineti intr-un borcan cu capac, sa nu se rasufle. Se macina si se ia in zilele urmatoare sa fie proaspata (sa zicem max o sapt-doua).
b) Luati dimineata pe stomacul gol, o lingurita mai plina, cu o cana de apa (beti atata apa cat simtiti nevoie). Atentie sa nu inspirati pulberea in plamani. In general nu cred ca e cazul dar am lasat aici avertismentul ca sa aveti in vedere.
c) Nu se mananca dupa asta timp de o ora. Daca va e foame nu conteaza, pulberea de coada calului va indeparta senzatia de foame.

2. a) Cumparati supozitoare cu Procto-Glyvenol. 
b) dupa fiecare defecatie introduceti un supozitor cu procto-glyvenol.
c) pentru ca supozitorul sa intre usor, puteti unge putin zona anala inainte de introducere cu unguent cu tataneasa (vezi punctul 3)
d) Un supozitor f bun pentru cei care nu au probleme cu alergiile este cel cu propolis.
Va recomanc cu caldura produsul MIPRO SEPT, realizate de Institutul de Cercetare-Dezvolatare pentru Apicultura SA. Il gasiti cu usurinta in magazinele de produse naturiste. In caz ca mergeti pe aceasta varainta cumparati-l pe acesta deoarece este verificat si da rezultate f bune. 
e) NU folsoti si procto-glyvenol si supozitor cu propolis. Ori una ori alta. Daca aveti alergii sau nu sunteti sigur folositi Procto-Glyvenol supozitoare.
f) Nu folositi alte supozitoare deoarece nu dau rezulate. 

3. a) Cumparati de la plafar/naturiste unguent cu tataneasa. 
Sa fie numai tataneasa, nu amestecuri de tataneasa cu altceva. Cautati sa luati ceva de calitate, nu luati neaparat produsul cel mai ieftin. Eu am luat un unguent produs de plafar sibiu, Sunt niste cutiute albe relativ mici, de 20g si costa 3,50 lei cutia.
b) va ungeti cu mana de 1-2-3 ori pe zi dupa nevoie. Eu m-am uns de 1-2 ori pe zi (in special dupa defecatie, inainte si dupa ce ati introdus supozitorul). Masati usor zona cu rana/hemoroizi. Trebuie sa puneti suficient de mult insa nici prea mult, atat cat sa fie bine uns in interior.
c) deaorece nu se gasesc supozitoare cu tataneasa, trebuie sa faceti urmatorul lucru.
Cuparati o seringa mica de 2 cm cubi de la farmacie.
Seara, inainte de culcare, ungeti zona anala un pic cu unguent cu tataneasa cat sa alunece acea seringa care ati cumparat-o 
Trageti in seringa 1 cm cub (poate fi un pic mai mult sau mai putin nu conteaza) de unguent cu tataneasa (uneori necesita un pic de timp insa in general se rezolva relativ repede). 
Intruduceti seringa pe toata lungimea ei in rect si descarcati acolo unguentul.
Suplimentar va mai puteti unge apoi cu degetul in zona apropiata de exterior.
d)Dupa ce ati capatat experienta cu punctele de mai sus puteti sa va ungeti cum credeti de cuviinta, dar ungerea seara, la culcare si introducerea de unguent cu seringa inainte de culcare este f importanta.

4. a) Cumaparti de la naturiste sau farmacie un flacon cu L-Lysine (500mg) de la Secom.
Desi poate sa lipseasca din reteta de mai sus totusi poate sa va ajute f mult. 
Acest aminoacid esential luat asa cum trebuie nu are contraindicatii sau reactii adverse, 
dimpotriva este un component de baza al alimentatiei noastre. Se numeste aminoacid esential intrucat organismul nu poate sa-l produca singur ci il ia (ar trebui sa il ia, in functie de ce alimentatie aveti) din alimente.
L-Lysine este un aminoacid esential in refacerea pielii si tesuturilor colagenoase (vase de sange, tendoane, oase etc).
b) Luati o pastila pe zi (500mg), pe stomacul gol. Il puteti lua dimineata cand luati si coada calului. (se pot lua pana la 3 pe zi insa eu va recomand doar una pe zi. Daca doriti sa luati mai mult studiati bine prolema inainte. Desi doza de 3 pe zi de ex nu va va face neaprat ceva rau - este o doza uzuala - trebuie totusi sa studiati daca aveti sau nu nevoie de o cantitate mai mare si cat anume)
c) Nu va speriati de o pastila pe zi de L-Lysine (500mg), este un produs f bun si complet natural, fara reactii adverse.

Rezultatele sunt garantate de a doua zi. Functie de gravitatea problemei vindecarea poate dura 2-3 saptamani, insa merge f bine, se simte imediat. Nu mai e nevoie de chirurgie.

10 comentarii:

  1. Bună seara!
    Margareta,dacă doreşti completează aici cu ce zic şi eu.Am avut şi eu chestiile astea şi nu mai ştiam ce să fac...mă speriam când vedeam sânge în vasul de toaletă...dar tot aşa nu aveam bani de mers la doctor şi restul de complicaţii.
    Eu am făcut câteva zile băi de şezut cu ceai de pelin de la plafar.Seara stăteam cu fundul în ligheanul cu ceai călduţ...până se răcea el.Am scăpat!
    Înainte de acest tratament popular(băbesc) încercasem tot felul de creme şi alifii...nu a mers.
    Atenţie! În paralel cu asta să aveţi grijă să evitaţi alimentele condimentate cu piper,să nu ridicaţi greutăţi şi să nu aveţi activităţi ce presupun statul mult pe scaun...mai bine mişcare.
    De obicei la pierderi de sânge apare şi ameţeala şi pentru asta vă recomand tot aşa un supliment ieftin de la plafare...se numeşte „antistres”şi conţine gingseng şi passiflora.Nu daţi banii aiurea pe cine ştie ce vitamine scumpe.Nu e nevoie.
    Aş mai completa, în încheiere,cu un sfat legat de cauza mentală a bolii...frica permanentă de lipsa banilor sau a altor bunuri materiale.
    Cel mai de preţ lucru în viaţă este sănătatea nu „bunurile” pe care le deţinem temporar.
    Organismul este inteligent şi se vindecă singur.Trebuie doar să înţelegem şi să-l ajutăm un pic.
    Şi mai e ceva...fără ruşine sau silă să vă spălaţi cu apă după fiecare scaun şi apoi doar tamponaţi locul cu hârtia igienică,nu frecaţi.

    Dacă mai intru pe aici o să vă dau şi o reţetă pentru candidoza bucală.Tot aşa de ieftină şi eficientă.Este o soluţie cu mai multe substanţe ce trebuie făcută la o farmacie.Nu o am acum.Este dată de un medic bun stomatolog din Alexandria.

    Eu nu sânt medic dar am păţit multe şi ştiu cum e la noi.

    Costi

    RăspundețiȘtergere
  2. Gata!Am găsit reţeta pentru candidoza bucală...Mărguţa poate o scrii tu în altă postare nouă pe blog.
    Uite...copiez cum scrie pe ea :
    Neomicină(cloramfenicol)(3g)
    Romergan
    Hidrocortizon(50mg)
    Vit.A 300.000 u
    Bicarbonat de Na (4g)
    Stamicin tb. 4
    Xilină 2% fiole 2
    Glicerină neutră 50gr
    -------------------
    De badijonat bucal de 4....5 ori pe zi.

    Gata!
    Eu am făcut ca prostu candidoza aia că am luat(mă durea gâtul)după ureche penicilina V dar şi tetraciclină....şi cele două luate aşa au dat o reacţie şi mai urâtă...abia mai înghiţeam saliva.
    Noroc cu acest stomatolog căci medicii îmi prescriau reţete scumpe pe atunci..tantum verde şi augmentin(era scump că abia apăruse pe piaţă).

    Ca de obicei mai vin cu un sfat util legat de afecţiuni ale gâtului(laringelui)...adică o posibilă cauză mentală....uneori ţinem în noi nişte secrete gen vinovăţii şi nu le spunem de frică(soţului...etc)...asta nu e bine...găsiţi o cale să vă eliberaţi de problema aia falsă.Observaţi colegii sau prietenii care fac gestul ăla de a scoate ceva din gât...ca o scamă...sigur ţin ceva în ei.

    Să vă fie de folos!
    Doamne ajută,tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am uitat ce era mai important legat de candidoză....
    Atenţie la alimentaţie.Să nu se consume absolut deloc,pe timpul tratamentului,lactate...iaurt...smântână...acestea favorizează în continuare dezvoltarea ciupercii candida.E o chestie urâtă...nişte băşicuţe albe pe rădăcina limbii.Creează senzaţia de nisip în gât.
    Mai puteţi face şi gargară cu ceai de salvie şi nu mâncaţi după aceea o oră două.
    Pentru a nu confunda candidoza cu vreun stafilococ ceva...e bine să vă faceţi o antibiogramă la ORL...ha ha...dar aveţi grijă să v-o facă efectiv...nu doar pe hârtie...că este la modă în România.E de plâns ştiu dar eu râd...că râsul este cel mai bun medicament!

    Data viitoare o să vă mai povestesc nişte întâmplări antologice de tot râsul...unei vecine i-au uitat două ventuze de la EKG pe piept şi la radiologie la plămâni i-au zis că are două găuri în plămâni....e caz recent din Alexandria....a ajuns biata femeie de urgenţă la spital la Roşiori...ăia s-au crucit când au văzut diagnosticul dat la Alexandria....

    RăspundețiȘtergere
  4. Intradevar cea mai buna solutie pentru tratarea hemoroizilor si fisurilor anale este tratamentul naturist. Acest tip de tratament este benefic inca de la primele administrari, in sensul ca durerile se clameaza foarte repede, iar persoana afectata are o oarecare stare de bine. Eu am incercat tratamentul cu fibre si ceaiuri naturale de la Hemostop, iar in aproximativ o luna am scapt de hemoroizi. Multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fisura anala se vindeca cu Levorag emulgel. Pentru fisura acuta tratamentul este de minimum 20 de zile si pentru cronica de 40 de zile. Se poate cumpara de pe internet.
    Am suferit un an, eram gata sa ma operez, si un chirurg proctolog mi-a recomandat LEVORAG. In parallel, luati purgativ, mincaruri Prince uscat, spanac sau orice va mentine scaunul fluid. Constipatia trebuie evitata.
    Sunt complet vindecata.
    Va doresc insanatosire grabnica:)

    RăspundețiȘtergere