Powered By Blogger

candela

href="http://alliekatzgraphics.com/candle1.php">


Candle - Comments and Graphics Glitter

marți, 12 iunie 2012

SANATATE CU APA

 APA VIE.
o minune 100% românească
salvează vieţi, întârzie îmbătrânirea
 
Apa săracă în deuteriu a fost inventată de români şi premiată în străinătate. Un doctor din Timişoara o foloseşte pe bolnavii de cancer, pentru a le dubla durata de viaţă. NASA a studiat-o ca să o ia pe Marte. O jumătate de litru costă 15 lei şi nu e medicament. Se cumpără mai mult online
Apa săracă în deuteriu este creaţia "gulerelor albe" de la Institutul Naţional de Cercetare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice, din Râmnicu Vâlcea n Foto: Gândul/Valeriu Tanasoff
Gianina M. din Lugoj ar fi trebuit să fie demult pe lumea cealaltă. La 17 ani are un cancer mai vechi. Au trecut deja trei ani, boala ei e perfect stabilă şi fata trăieşte ca tot omul sănătos. S-a făcut bine bând în fiecare zi "apa vie", produsă la Râmnicu - Vâlcea de gulerele albe ale Institutului Naţional de Cercetare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice. Apă sărăcită în deuteriu, au numit-o cercetătorii; lumea i-a zis direct "apă miraculoasă".
"De trei ani, Gianina bea numai apă din aceasta, cam un litru jumătate pe zi şi nu mai foloseşte deloc citostatice. Mama îi prepară şi supa cu apa respectivă. Nu a făcut metastază, deci practic e ca şi vindecată", ne-a spus doctorul Nicola Trăilă, şeful Clinicii de chirurgie oncologică din Spitalul Municipal Timişoara . Numai cu apa a prelungit vieţile a câteva zeci de canceroşi. "La cazurile avansate nu a vindecat boala, ci a dublat durata de viaţă. Cele mai bune rezultate au fost la cazurile incipiente, la copii şi la tineri. Iar la chimioterapie taie greaţa, bolnavul nu mai varsă şi e mai puternic. Atenţie, nu este un medicament, ci doar completează medicamentaţia", ne-a mai explicat doctorul Trăilă. Şi el bea zilnic apă, dimineaţa, în ceai. Ca să aibă efect, trebuie să bei fără pauze.
Japonez îndrăgostit de apa miraculoasă: a luat 20 de tone
Există, însă, un japonez care se şi îmbăiază în "apă vie" cumpărată din România. Avea un cancer esofagian şi doctorii îi mai dăduseră câteva luni. Profesor universitar fiind, ştia de apă. A luat avionul din Tokyo , s-a dus la Râmnicu - Vâlcea, s-a întors acasă cu promisiunea că i se pun rapid 20 de tone pe vapor. Au trecut opt ani, omul se simte ca şi cum n-ar fi fost bolnav niciodată. "A ajuns cel mai înfocat fan al apei. Zice că se îmbăiază în ea fiindcă e bună pentru epidermă, ba chiar îşi face şi sake din ea", râde profesorul Ioan Ştefănescu, directorul institutului. Şi el bea de vreo 15 ani, la cafea.
"Aproape toată lumea din secţie consumă şi de aia sunt toţi foarte zglobii şi cu poftă de viaţă", zice. S-au făcut cercetări pe şoareci şi pe găini; rezultatul a fost că cei adăpaţi cu apă vie au trăit mai mult şi au fost mai sănătoşi. Deuteriul este un izotop al hidrogenului considerat responsabil pentru îmbătrânire şi nu numai. Cu cât ai mai puţin deuteriu în sânge, cu atât e mai bine, zic cercetătorii.
Doctorul dermatolog Ioan Nedelcu a folosit apa pe pacienţii săi. A şi creat o gamă de creme pentru întreţinere pe bază de apă echilibrată în deuteriu. "Încetineşte îmbătrânirea cutanată, e spectaculoasă. Şi pentru acnee e grozavă, şi pentru psoriazis. Mi-a luat patru ani să realizez această gamă, iar acum conţine 19 produse diferite pe bază de apă. Produsele sunt unice, dar nu foarte cunoscute. Pentru a populariza linia este nevoie de multe sute de mii de euro, dar nu am aceşti bani", spune doctorul Nedelcu.Mai demult au ajuns la institut şi nişte cercetători de la NASA, dornici să ia apa pe Marte, pentru "un transport de fiinţe vii". Au studiat, s-au minunat, dar urmarea nimeni n-o ştie. Asta s-a întâmplat după ce invenţia fusese copleşită de premii şi medalii, la Saloanele de la Bruxelles, Geneva , Londra şi Budapesta.
Ungurii cumpără jumate din producţie, japonezii - 15%
Cum s-a "născut" apa? S-a întâmplat prin anii '80 şi a avut doi "tătici"; unul este chiar directorul institutului de astăzi. Atunci ei studiau apa grea. La apa vie au ajuns fără să vrea, că intra în tehnologia de producere a apei grele. Abia după patru ani au obţinut... un litru de apă săracă în deuteriu. "Primul nostru şoc: nu avea nici un element de toxicitate, nici o urmă de nenatural. Prin '86 am obţinut şi brevetul, iar bolnavii au început să curgă la uşa institutului", zice profesorul Ştefănescu.
Afacerea a început odată cu un anunţ - un ungur cumpăra sute de tone de apă. "Noi ne chinuiam cu un litru... ce să facă, ăla, domne, cu sute de tone? Ne-a cumpărat o tonă, a doua şi am început să ne dezvoltăm. Noi, până la el, nu ştiam că e atât de bună pentru sănătate. Prin 2000 exportam până la 150 de tone pe an (adică 150.000 de litri). El o cumpăra de la noi ca apă distilată, îmbuteliată sub un nume ales de el, şi o vindea bolnavilor ca apă potabilă, terapeutică". Pe sticlă nu scria unde e făcută. Când ungurul n-a mai putut plăti, directorul şi-a luat alt partener. Inginerul Cristian Mladin s-a angajat să cumpere şi să plătească regulat. Directorul i-a făcut şi un transfer de brevet, legal, iar acum partenerul său este cel care o produce în institut şi o vinde mai departe sub numele de Qlarivia. O jumate de litru costă 15 lei şi conţine de cinci ori mai puţin deuteriu decât apa obişnuită.
Cel mai mult o cumpără tot ungurii (40%-50%) şi japonezii (10-15%). Restul se duce la românii bolnavi şi la câţiva pacienţi din SUA, Germania şi Turcia. Însă un american a cumpărat 180 litri fără a fi bolnav, numai pentru întreţinere. "Ne aflăm exact unde trebuie. Procentul vânzărilor în ţară e în creştere, mergem cu paşi mărunţi, pentru a testa piaţa. Exportăm maximum 150 de tone pe an fiindcă e încă afacere la scală mică", zice inginerul Mladin. E scumpă fiindcă se face puţină apă, iar 60% din preţul de cost e energie pură. "Una e să distribui cu furgoneta, alta cu camionul. E mai mult un hobby, deocamdată trăiesc din alte afaceri", zice stăpânul afacerii.
Dacă respiri pe instalaţia de îmbuteliere, o speli opt ore
La institut, apa se produce continuu, zi şi noapte, într-un turn înalt de 30 de metri care "munceşte" 8.000 de ore pe an, cu cinci angajaţi. E ca un imens cazan: se pompează apă normală de Bistriţa, urcă pe conducte până în vârf, este distilată, curăţată de deuteriu şi revine jos, în jet anemic, pe un furtunaş. Se pune în nişte containere din plastic alb, se ozonifică, se decontaminează, apoi merge în altă parte, la instalaţia de îmbuteliere. Asta e ca-n filmele SF, a costat 70.000 de euro - e un soi de vitrină perfect curată, cu comandă computerizată şi plină de tot soiul de ţevi, furtune şi orificii.
Vreo patru oameni îmbrăcaţi în alb, cu măşti, mişună concentraţi pe lângă ea.
Dacă respiră vreunul pe instalaţie, dacă strănută sau dacă lasă o amprentă pe anumite piese, trebuie spălată toată instalaţia! Iar spălarea durează opt ore. În alt birou se face analiză izotopică a apei, cu nişte aparate de o "tehnologie incredibilă"; nişte fire ultrasubţiri, de abia le vezi cu ochiul liber. Prin ele circulă tot felul de substanţe. Numai instalaţia asta a mai costat un milion de euro. Scump, dar merită. Căci "părinţii" apei vii sunt siguri că invenţia lor va salva multe vieţi, de aici încolo.
Terapia interna cu sare> (toate recomandarile privesc exclusiv sarea
> naturala, grunjoasa, numita si sare gema, si nu sarea
> “fina” de masa)
> Digestie dificila, constipatie, slabiciune
> corporala subponderalitate) - se consuma hrana
> condimentata cu sare gema sau sare marina (se gasesc in
> comert), care au un gust mult mai intens. S-a constatat ca
> sarea naturala are un efect mult mai puternic de stimulare a
> secretiei de sucuri gastrice si ca este un excelent
> activator al peristaltismului gastrointestinal, fireste - cu
> conditia sa fie consumata cu moderatie. De altfel, inca de
> acum 500 de ani, celebrul medic si alchimist al Evului Mediu
> Paracelsus observa intr-un tratat ca digestia si excretia
> sunt mult perturbate de absenta sarii din alimentatie.
> Hipotensiune arteriala, aritmie
> cardiaca - dimineata, pe stomacul gol, se
> administreaza un sfert de cutit de sare marina (aproximativ
> 0,25 g), care se inghite cu o cana (250-300 ml) de apa
> plata. Tratamentul se face vreme de minimum o jumatate de
> an. Studii recente arata ca se obtin rezultate deosebit de
> bune, cu conditia ca tratamentul sa fie asociat cu
> alimentatia predominant vegetariana.
> Osteoporoza, crampe musculare - se vor
> sara alimentele exclusiv cu sare gema neiodata, care este
> foarte bogata in oligoelemente implicate in procesele de
> asimilatie a calciului.
> Intoxicatii cu substante luate pe cale
> orala - intr-un litru si jumatate de apa calduta se
> pune o lingura de sare si se amesteca bine. Se bea rapid, pe
> nerasuflate. Imediat dupa ingerare, se va produce o senzatie
> puternica de voma. Vom evacua continutul stomacului,
> aplecandu-ne in fata, gadiland cu inelarul si aratatorul
> mainii drepte glota (omusorul) si presand cu mana stanga cu
> putere stomacul. Reflexul vomitiv va aparea imediat.
> Tuse persistenta, tuse uscata - se tin
> pe limba cat mai mult timp cateva granule de sare gema (nu
> mai mult de un varf de cutit). Reactia de stopare a tusei se
> va declansa prin doua mecanisme: prin salivatie, care va
> deveni mult mai abundenta, si prin stimularea directa a
> sistemului nervos central, prin intermediul papilelor
> gustative.
> Contraindicatii la administrarea interna a
> sarii
> Aportul masiv de sare este contraindicat in cazurile de
> hipertensiune si tromboza grava, precum si in fazele acute
> ale gastritei hiperacide si ale ulcerului
> gastroduodenal.
> Tratament extern cu sare
> Calculi renali, colici renale - un
> saculet de panza plin cu sare gema se pune pe un calorifer
> sau pe alta sursa de caldura si se lasa sa se incalzeasca,
> pana la 50-60 de grade Celsius. Se aplica apoi pe sale (zona
> lombara), unde se tine vreme de o jumatate de ora.
> Ulceratii pe piele - in doua linguri de
> miere de albine se pune o jumatate de lingurita de sare si
> se amesteca bine, pana cand se omogenizeaza. Se aplica apoi
> acest preparat pe zonele afectate. Rezultatele terapeutice
> sunt uimitoare, acesta fiind un stravechi remediu mentionat
> in tratatele medicale grecesti.
> Arsuri de gradul I si II - pe zona
> afectata se presara sare grunjoasa din belsug. Aceasta
> aplicatie va spori pe moment senzatia de usturime, dar apoi
> edemele vor fi mult reduse, iar vindecarea va fi
> considerabil mai rapida. Nu se aplica sare pe arsurile
> grave, cu rana deschisa, intrucat produce o usturime
> insuportabila.
> Nas infundat (rinita cronica) - la un
> pahar de apa calda se pune o lingurita de sare gema sau
> marina si se amesteca bine pentru a se omogeniza. Se pune
> aceasta apa sarata calda in palma si se trage pe nara stanga
> si pe nara dreapta, alternativ, pentru desfundarea cailor
> nazale. Acest procedeu este bine sa se faca in fiecare
> dimineata, pentru drenarea cailor respiratorii, inlaturarea
> surplusurilor de mucus, marirea acuitatii olfactive.
> Dureri de gat (faringita, laringita,
> amigdalita) - se pun doua lingurite de sare
> naturala intr-un pahar cu apa fierbinte, dupa care se
> amesteca bine cu o lingurinta, pana cand sarea se dizolva
> complet. Se face gargara cu acest preparat cat mai
> fierbinte, lasand apa sarata sa ajunga cat mai mult pe gat.
> Se reia acest tratament de 2-3 ori pe zi, pana la disparitia
> completa a afectiunii.
> Baile cu apa sarata
> Sunt un remediu traditional de medicina populara, care
> se aplica si acum, in clinici moderne din Austria sau
> Germania, cu un succes extraordinar. Se prepara prin punerea
> la o cada de apa calda (aproximativ 150 de litri) a doua
> kilograme de sare (amestecata in prealabil cu apa fierbinte,
> pentru a se dizolva mai usor). Baia dureaza 20-30 de minute
> si este important ca temperatura apei sa fie mentinuta mereu
> peste 37 de grade Celsius, pentru ca actiunea terapeutica sa
> fie maxima. Cercetatorii au observat ca aceste bai, care se
> fac de regula o data la 3-4 zile, au efectele cele mai
> puternice in preajma lunii pline (de preferat cu 2-3 zile
> inainte), cand este de altfel recomandat sa fie incepute.
> Iata indicatiile acestor bai:
> Dermatozele infectioase - se fac bai
> partiale, inmuind doar segmentul afectat, vreme de 15
> minute, in apa sarata calda, preparata prin punerea a 7
> linguri de sare la litru. Imediat dupa baie, pielea nu se
> sterge, ci se tamponeaza putin si se lasa sa se usuce. Este
> excelent acest remediu in tratarea infectiilor bacteriene si
> micotice (produse de ciuperci parazite).
> Reumatismul - se fac de doua ori pe
> saptamana bai complete cu apa sarata fierbinte. Cele mai
> eficiente sunt baile preparate cu sare marina, dar efecte
> foarte bune s-au obtinut si cu sarea de mina, cu cristale
> mari (nemacinata).
> Cistitele, infectiile urinare - se fac
> bai complete sau bai de sezut cu apa ceva mai sarata: 5
> linguri de sare la litru. Baia va fi facuta in fiecare
> seara, pana la vindecarea afectiunii, iar apa trebuie sa fie
> cat mai fierbinte, insa suportabila (peste 38 de grade).
> Imediat dupa baie va veti sterge si va veti relaxa la
> caldura, evitand ferm expunerea la frig sau curent.
> Anexita, metro-anexita - se aplica
> procedura de la infectiile renale. Suplimentar, se va adauga
> in apa sarata de baie putina tinctua de iod. Este un
> tratament eficient ca adjuvant si in anumite infectii
> genitale.
> Raceala si gripa - se fac bai ale
> picioarelor (talpi si glezne) cu apa fierbinte cu foarte
> multa sare (10 linguri la litru). Baile vor dura 10 minute,
> dupa care ne vom incalta cu sosete groase si ne vom aseza la
> caldura, asa incat sa transpiram.
> Sarea si bioenergia
> S-a constatat experimental (prin fotografierea aurelor
> cu dispozitive Kirlian) si deductiv (prin rezultatele
> practice obtinute) ca sarea naturala, netratata prin nici un
> fel de procedeu chimic sau termic, are o misterioasa
> influenta asupra corpului bioenergetic al fiintei umane.
> Toti cercetatorii din acest domeniu de frontiera sunt de
> acord ca sarea naturala este un excelent agent de purificare
> a aurei umane. La fel ca si apa, sarea absoarbe - se pare -
> radiatiile bioenergetice nocive, curatand - din punct de
> vedere energetic - zonele in care este aplicata. Iata cateva
> aplicatii practice ale acestor proprietati bioenergetice ale
> cristalelor de sare:
> Radiatiile electromagnetice sunt o puternica sursa de
> perturbare a biocampului fiintei umane. Se pare ca foarte
> multe tulburari ale omului modern, de la durerile de cap la
> oboseala sau de la sensibilitate marita la stres, sunt
> accentuate de campurile electromagnetice pe care le emit
> aparatele si dispozitivele electrice, cu care el
> interactioneaza practic permanent. Punerea unor cristale
> mari de sare de mina (extrasa din pamant) in preajma locului
> in care dormim sau in care lucram (de exemplu, intre noi si
> calculator) are un efect de absorbtie, de atenuare a
> influentelor nocive ale campurilor electrice.
> Oboseala - o procedura de medicina
> populara romaneasca ce si-a dovedit adesea eficienta este sa
> punem un saculet cu sare calduta pe ceafa atunci cand suntem
> obositi. Acelasi saculet cu sare era pus in leaganul
> copiilor ca sa nu se deoache si sa aiba somnul lin, intre
> haine, ca sa le asigure durabilitatea, precum si pentru a le
> impregna cu o misterioasa capacitate de protectie impotriva
> “facaturilor de tot felul”.
> Bijuteriile - mai ales cele vechi - se
> spune ca poarta cu ele foarte multe din impregnarile
> negative ale celor care le-au purtat de-a lungul timpului.
> Din acest motiv, ele se lasa o perioada de minimum 49 de
> zile sa stea in sare gema, inainte de a fi purtate. La fel
> se procedeaza si cu cristalele sau cu pietrele
> semipretioase.
> Toxicitatea sarii
> iodate si a celei fine
> In urma cu un an si
> jumatate, Guvernul Romaniei a emis o ordonanta care cerea in
> mod expres ca sarea din comert sa fie iodata. De ce? Se
> spunea ca in acest fel vor fi combatute afectiunile
> tiroidiene produse de deficientele de iod. Urmarea: in
> scurta vreme, rafturile din magazine au fost invadate numai
> de sare iodata. Reactiile nu au intarziat. Cercetatori si
> medici familiarizati cu aceasta problema nu s-au multumit cu
> versiunea oficiala a efectelor benefice ale acestei
> operatiuni, facand studii minutioase in acest sens. Iata ce
> au aflat: consumul sporit de iod sintetic adaugat in
> alimente creste incidenta unor afectiuni tiroidiene
> autoimune, favorizeaza supradezvoltarea si chiar aparitia
> unor procese inflamatorii la nivelul glandei tiroide.
> Consumul de iod produce alergie si mareste intoleranta la
> substantele care contin acest element (de exemplu, cele
> folosite in radiologie). In fine, in Tasmania, tara care a
>  “beneficiat” de iodarea obligatorie a sarii si a altor
> alimente, s-a remarcat faptul ca rata cancerului tiroidian a
> crescut de trei ori.
> O alta varietate a
> acestui condiment, sarea fina, prezenta adesea pe mesele
> noastre, ascunde un lucru pe care putini dintre noi il stiu:
> este tratata cu E 535, adica… ferocianura de sodiu, un fel
> de Rosia Montana in avanpremiera, o substanta despre a carei
> toxicitate nu mai este necesar sa vorbim. Si inca un lucru:
> sarea fina nu contine aproape deloc magneziu (spre deosebire
> de sarea gema), un mineral esential pentru sanatatea
> sistemului cardiovascular. Unii cardiologi sustin chiar ca
> anumite maladii ale inimii si sistemului vascular s-ar
> datora in mare masura acestei “sari fine”, saracita de
> acest mineral esential.
> Nota: In magazinele
> naturiste putem gasi atat sare gema neiodata, cat si sare
> marina care nu a fost supusa la acest tratament. Consumati
> si utilizati numai aceste tipuri naturale de
> sare
VA ROG SA ALOCATI 5 MINUTE PENTRU A CITI URMATOARELE INFORMATII, SI SA LE TRIMITETI MAI DEPARTE
TUTUROR CELOR APROPIATI VOUA
DUPA CE ANI DE ZILE A SPUS PACIENTILOR CA CHIMIOTERAPIA ESTE SINGURA CALE PENTRU A INCERCA (CUVANTUL CHEIE E A INCERCA !) SA SE ELIMINE CANCERUL, JOHN HOPKINS (NOTA Andrei- Celebra Universitate americanã) S-A HOTARAT SA PREZINTE SI CALEA ALTERNATIVA DE TRATAMENT A MALADIEI.
1.Cu totii avem celule canceroase in corp.
Aceste celule nu apar, insa, la testele standard daca nu sunt in numar de miliarde.
Cand doctorii spun bolnavilor ca nu mai exista celule canceroase in corpul lor dupa tratamentele efectuate, inseamna doar ca testele sunt incapabile sa le masoare deoarece nu mai sunt in numar detectabil.
2.Celulele canceroase apar in corp de 6 pana la 10 ori in timpul vietii unui om.
3.Cand sistemul nostru imunitar este puternic, celulele canceroase sunt distruse si astfel este impiedicata multiplicarea lor si formarea de tumori.
4.Cand este diagnosticat cancerul, inseamna ca persoana respectiva are deficiente nutritionale multiple. Aceste deficiente pot sa apara din cauze genetice, a noxelor din mediul inconjurator, a alimentatiei si stilului de viata gresite..
5.Pentru a preintampina deficitele nutritionale multiple , este necesara schimbarea dietei si administrarea de suplimente nutritive, ceea ce va duce la intarirea sistemului imunitar.
6.Chimioterapia presupune "otravirea" celulelor canceroase cu rata mare de crestere, dar astfel sunt distruse si celulele sanatoase cu crestere rapida din maduva spinarii, tractul gastro-intestinal,etc, iar organe importante ,cum ar fi ficatul, rinichii, inima sau plamanii pot fi iremediabil afectate.
7.Radioterapia distruge celulele canceroase, dar, in acelasi timp arde, cicatrizeaza si distruge celule, tesuturi si organe sanatoase
8.Chimioterapia si radioterapia vor reduce, la inceput, dimensiunea tumorilor.
Folosirea indelungata a acestor tratamente nu va duce, insa, la distrugerea definitiva a lor.
9.Cand in corp se acumuleaza prea multe "deseuri" toxice rezultate in urma chimio- si radio-terapiei, sistemul imunitar este fie compromis, fie distrus, iar pacientul poate muri din cauza unor infectii banale si a complicatiilor lor.
10.Chimioterapia si terapia cu radiatii pot favoriza mutatii genetice in celulele canceroase care le fac foarte rezistente la tratament, si greu de distrus. Interventiile chirurgicale pot determina diseminarea ( imprastierea ) celulelor canceroase la alte organe (metastaze )...
11.O metoda foarte buna de lupta impotriva celulelor canceroase este de a le infometa, adica a se evita alimentele de care acestea au nevoie pentru a se multiplica.
CELULELE CANCEROASE SE DEZVOLTA CU:a.ZAHAREliminand din alimentatie zaharul, se elimina astfel una din cele mai importante surse de hrana a celulelor canceroase .Inlocuitorii de zahar, indulcitorii sintetici cum ar fi zaharina sau alte produse ( Nutrasweet, Equal, Spoonful, etc ) au ca baza aspartamul ( E 951), o substanta chimica daunatoare. Un inlocuitor natural al zaharului ar fi mierea de albine si melasa, dar in cantitati moderate. Sarea de bucatarie contine adaosuri chimice pentru a avea culoarea alba.. Alternativa ar fi sarea de mare ..
b.LAPTELE SI PRODUSELE LACTATELaptele favorizeaza productia de mucus in corp, in special la nivelul tractului gastro - intestinal.Cancerul este hranit de acest mucus.
Renuntand la lapte si produsele derivate si consumand lapte de soia neindulcit, celulele canceroase "mor" de foame .......
c.PH ACIDCelulele canceroase "infloresc" in mediu acid . O alimentatie preponderent carnivora induce un pH acid in corp, si ar fi mai bine sa se consume peste si pasare in cantitati mici, decat carne de vita sau porc.
Carnea mai poate contine substante administrate animalelor: antibiotice, hormoni de crestere si paraziti, ce dauneaza in special persoanelor cu cancer
d.O dieta bazata 80 % pe legume proaspete consumate ca atare sau sub forma de suc, grau integral, seminte, nuci si fructe schimba pH-ul corpului in alcalin. 20 % din alimentatie poate fi din alimente gatite, inclusiv fasole boabe . Sucurile proaspete din legume asigura necesarul de enzime digestive, usor absorbabile, care ajung la nivel celular in 15 minute de la consumare si care hranesc si favorizeaza cresterea de celule sanatoase.
Este bine sa se consume sucuri proaspete de 2-3 ori pe zi
Enzimele sunt distruse la 40 grade Celsius.
e.Evitati cafeaua, ceaiul si ciocolata ce pot contine cantitati mari de cofeina.
Ceaiul verde este o alternativa foarte buna, avand si proprietati anti-canceroase.
Cea mai buna bautura este APA-purificata sau filtrata pentru a fi astfel eliminate toxinele sau metalele grele ...
Apa distilata este acida, deci evitati-o !
12.Proteinele din carne sunt dificil de digerat si necesita o cantitate mare de enzime digestive.
Carnea nedigerata ramane in interiorul intestinului, intra in putrefactie si se creste astfel cantitatea de reziduuri toxice din corp.
13.Celulele canceroase sunt acoperite de un perete gros de proteine ....
Renuntarea la carne sau reducerea ei in alimentatie duce la eliberarea de cantitati din ce in ce mai mari de enzime; acestea ataca proteinele din peretele celular si permit astfel celulelor specializate sa distruga aceste celule canceroase .
14.Unele suplimente nutritive ajuta la intarirea sistemului imunitar, cum ar fi: IP6 (inozitolul sau vitamina B9, continut de taratele de grau, seminte, nuci), Essiac (ESSIAC este o formula din plante ce a fost utilizata din anul 1922 de o sora medicala din Canada numita Rene Caisse pentru a ajuta pacienti cu afectiuni grave.
Cele opt plante din reteta originala sunt: ciuline sfant, radacina de brusture, laminaria, trifoi rosu, ulm cu coaja neteda, radacina de revent turcesc, nasturel, macris marunt), antioxidanti, vitamine, minerale, etc., toate stimuland imunitatea sa lupte si sa distruga celulele canceroase.
Alte suplimente cum ar fi vitamina E produc apoptoza sau moartea programata a celulelor, metoda naturala a corpului de a scapa de celulele bolnave, nedorite si inutile.
15.Cancerul este o boala a mintii, corpului si spiritului.. ...
Gandirea pozitiva si o fire activa ajuta pe cel care lupta cu cancerul sa supravietuiasca.
Furia, neiertarea si amaraciunea "construiesc" un mediu stresant si acid in corp.
Trebuie sa invatam sa avem un spirit iubitor si iertator, sa ne relaxam si sa ne bucuram de viata !
16.Celulele canceroase nu se pot dezvolta in prezenta oxigenului.
Facand exercitii fizice zilnice si de respiratie, oxigenul ajunge adanc, la nivel celular.
Terapia cu oxigen este foarte importanta pentru distrugerea celulelor canceroase
ATENTIE1. Nu introduceti recipienti de plastic in cuptorul cu microunde.
2. Nu congelati apa
3. Nu puneti in microunde recipiente cu capace de plastic ....

Dioxina este o substanta ce provoaca cancer in special la sani.
Este extrem de toxica pentru celulele corpului.
Dioxina este eliberata din plasticul sticlelor cu apa introduse la congelator.
Recent, Dr. Edward Fujimoto, manager al programului de sanatate din cadrul Castle Hospital, a vorbit, in cadrul unei emisiuni TV, despre pericolele care pandesc sanatatea
A vorbit despre dioxina si raul pe care il poate face...
Sa nu se incalzeasca mancarea la cuptorul cu microunde in vase de plastic.....
Este vorba, mai ales, de mancarea ce contine grasime.
A recomandat, in schimb, folosirea de vase de sticla sau ceramica pentru a incalzi mancarea.
Se obtin aceleasi rezultate, dar fara dioxina.
Acesta este un material ce ar trebui trimis tuturor
celor care sunt importanti in viata voastra.

 {MATERIAL PRIMIT IN EMAIL}

Un comentariu: