Powered By Blogger

candela

href="http://alliekatzgraphics.com/candle1.php">


Candle - Comments and Graphics Glitter

joi, 8 septembrie 2011

Anxietatea

Buna Anxietate
de
Geoffrey Hoppe

Buna, anxietate. Vad ca te-ai intors, mai puternica si mai amagitoare ca oricand. M-ai pacalit pe mine si pe alti Shaumbra in trecut, insa nu o sa ne mai pacalesti din nou.
Ti-am remarcat prezenta obsucura de cand ma stiu. Fluturii din stomac si nelinistea din somn sunt semne ale companiei tale nedorite. Insa abia acum 10 ani am inceput sa fac diferenta dintre tine si mine.
Iti place sa vii in vizita, mai ales cand constiinta de masa este fragila si cel mai susceptibila la schimbare. Ai un simt macabru de a ameninta cu haos, care vine si mai aproape de mine in ajunul dramei, al dezastrului si al schimbarii. Ai planat in jur ca un vultur la scurt timp dupa trecerea in noul mileniu in anul 2000. Ai asteptat sa te napustesti intr-un dezastru apocaliptic, vrand sa creezi o catastrofa prin pana de calculatoare. Ai fost zeloasa, rece si infometata, ai supt bucuria direct din viata mea. Si mai mult decat orice ai pus o ceata in jurul claritatii mele si m-ai facut sa ma indoiesc de mine.
Nu pot sa te invinuiesc pentru nici unul dintre aceste evenimente. Stiu ca nu tu le-ai cauzat; constiinta umana este creatorul. Tu esti atrasa catre potentialul dezastrului asa cum un anteprenor de pompe funebre este atras de sirena ambulantei. Nu imi place cand iti simt prezenta ta de "cadere", prezenta ce adanceste, ce scufunda, in care te pierzi. Si in mod special, nu imi place cum energia ta subtila imi infiltreaza spatiul, facandu-ma sa ma indoiesc de mine. Si draga Anxietate, sincer deplang faptul ca faci acelasi lucru cu Shaumbra din toata lumea.
Stiu ca nu este vorba de mine, oricat de mult ai incerca sa ma convingi de contrariu. Nu esti altceva decat verisoara virusului energiei sexuale. Iti place sa lucrezi asupra oamenilor care "simt" energiile, dar care nu sunt constienti ca nu le apartin. Ii secatuiesti de energie si de incredere in sine pana cand unii dintre acesti oameni care "simt" incep sa ia medicamente antidepresive ca sa te indeparteze.
Cum stiu ca tu nu esti eu? Este pentru ca nu am ales Anxietatea si exista putine lucruri din viata mea care sa imi produca acest sentiment. Asa ca esti tu. Nu mai poti sa te deghizezi ca fiind eu.
Anxietate, te-ai invartit in jur inca din prima zi a anului. Pandesti si soptesti ca si mortii care se plimba printre noi. Te-ai schimbat in ultima vreme. Da, inca te simt ca si cum "ceva e pe cale sa se intample". Inca incerci sa intri in noi, folosindu-te de multe din smecheriile vechi. Insa acum esti chiar si mai pretentioasa. Este mai flamanda ca oricand. Si vad o parte din tine care este nerabdatoare si pe care nu am vazut-o pana acum. De fapt, imi pari putin disperata.
Poate ca simti ca ceva e pe cale sa se intample? Lasa-ma sa te ajut. Este o schimbare in constiinta umana. Exista multi oameni pe planeta care aleg suveranitate, constientizare si integrare divina. Si pe masura ce o fac, nu mai poti sa te ascunzi in ei. Esti expusa. Si pe masura ce esti expusa de cativa, se va duce vorba mai departe si la ceilalti. Si vor realiza ca i-ai manipulat si te-ai hranit din ei. Si cu cat devin mai constienti, ei nu te vor mai accepta ca parte din ei. Te vor vedea ca o iluzie care esti.
Saltul Cuantic in constiinta umana se apropie in cateva luni. Poate ca asta iti produce TIE multa Anxietate?
Si Asa Este.

Simptome de "Anxietate Inexplicabile":

- Stomacul dat peste cap, probleme digestive
- Tensiune si nervozitate
- Un sentiment de "adancire", de "cadere"
- Sentimentul neplacut ca "ceva e pe cale sa se intample"
- Un somn nelinistit
- Lipsa de claritate
- Frica, fara sa stiti de unde vine frica

Ce poate cauza aceasta "Anxietate Inexplicabila":

- Schimbari iminente de constiinta asociate cu Saltul Cuantic (18 Septembrie, 2007)
- Accelerarea constiintei si energiei, creand un sentiment ca o prabusire este iminenta
- Deveniti mai sensibili, de aceea simtiti energiile altor oameni mai mult decat oricand, inclusiv pe cele ale membrilor familiei, ale colegilor de munca, ale entitatilor non-fizice si ale constiintei de masa. Voi simtiti potentialele chiar inainte ca acestea sa se intample.
- Energia intensa a unor grupuri extremiste care incearca sa tina strans de caile vechi si traditionale pentru ca le este teama de schimbarile care vor veni in Noua Energie.

Ce sa faceti:
Relaxati-va, respirati 5 minute sau mai multe, apoi scrieti o lista de lucruri din viata voastra care v-ar putea cauza anxietate. Aveti in vedere munca voastra, relatiile voastre, finantele si sanatatea. Sunt suficiente aceste probleme ca sa va cauzeze nivelul de Anxietate pe care il simtiti sau exista o portiune de anxietate care vine din surse inexplicabile? Aceasta Anxietate Inexplicabila nu este a voastra. Ea vine din surse exterioare voua cum ar fi constiinta de masa, familia si prietenii, si chiar entitati din alte taramuri.
"Simtiti" acum aceste straturi de Anxietate, pe acelea care nu sunt ale voastre. Simtiti energiile. Poate ca veti simti ceva de genul un potential al unui dezastru (natural sau cauzat de oameni), schimbari masive, moarte si confuzie, ca sa dau cateva exemple. Poate ca veti simti si potentialul pentru schimbari majore pe Pamant inclusiv vindecarea constiintei, noi descoperiri medicale si tehnologice, eliberarea unor sisteme de credinta vechi si pline de control, samd. Lucrul important este sa simtiti aceste energii - pozitive si negative - si sa realizati ca nu este vorba de voi.
Luati-va cateva momente ca sa respirati si sa eliberati anxietatea. Realizati ca acestea nu au fost energiile voastre de la bun inceput. Lasati-le sa se intoarca in stadiul lor de energie pura.
O idee buna ar mai fi sa faceti niste exercitii fizice usoare cand simtiti aceasta anxietate exterioara. Va ajuta sa mentineti energiile in miscare si atunci Anxietatii ii va fi greu sa se cuibareasca la voi.
In final faceti ceva creativ. Orice. Desenati ceva, scrieti un cantec, faceti un obiect din lut sau creati un nou program de software. Anxietatea este antiteza creativitatii. Multi dintre cei mai mari artisti si muzicieni ai lumii au fost fortati sa fie creativi pentru a tine Anxietatea departe de a se prabusi pe ei.

Ce sa nu faceti:
- Sa acceptati Anxietatea Inexplicabila ca fiind a voastra
- Sa luati medicamente, decat daca va este recomandat de medicul profesionist si de asemenea, de un facilitator calificat in Noua Energie
- Sa incercati sa omorati sentimentele cu medicamente ne-prescrise sau alcool
- Sa incercati sa intelegeti si sa va luptati cu Anxietatea in minte. Anxietatea nu este mentala si trebuie lucrat cu ea prin nivelurile de "simtire" sau ale gnostului decat in minte.

Nota: Acest articol nu are intentia de a fi un sfat medical sau psihologic. Este opinia si observatia metafizica a autorului si nu reflecta parerile sau opiniile Crimson Circle Energy Company, Inc. Folostiti intotdeaua discernamantul propriu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu